Bloggdesign Anna

Har pillat på en ny design till Anna!

Såhär blev resultatet

 

Vill du ha en design gjord utav mig?

Jag gör dom helt GRATIS och det enda krav jag har är att jag får finnas med bland dina länkar där det står att det är jag som gjort designen. :)

Tryck på kontakta mig knappen som ni hittar till vänster. Som "titel" skriver ni bloggdesign det blir då enklare för mig att se över min epost.


Happy b-day svärmor!

Idag fyller min fina svärmor år så ska försöka pallra mig ner till henne och säga grattis.

Men med min smärta kommer jag nog inte långt, ramlar nog ihop så fort jag lämnat lägenheten känns det som.

Var till barnmorskan igår och det visade jättebra alla prover bortsett från blodprovet som var väldigt lågt. Har haft bra värden under hela graviditeten och med rätt kost så trodde både min barnmorska i Härnösand och här i Söråker att jag skulle få behålla mina bra värden så jag slapp äta nå järntabletter. Men oturen kom igår då dom stack mig i fingret. Mitt blodvärde hade sjunkit så pass mycket att jag skulle börja redan igår med dom. Dubbeldos i några dagar sedan varannan dag.

Jag tog en igår kväll och mitt illamående tog verkligen över.. Jag kunde fortfarande känna smaken och lukten från dom där äckliga tabletterna.  Mina sura uppstötningar som jag haft under hela graviditeten har nu förvandlas till något ännu äckligare. Nämnligen smaken från järntabletterna..


14 dagar

Har inte sovit något alls inatt, det känns som min kropp kommer bryta samman snart och gå av bit för bit..

Senast jag kollade på klockan inatt så var den 05:08..

Jag orkar inte vara gravid längre, kan bara pyret titta ut någon gång så jag slipper den här smärtan i hela kroppen.

Imorgon är det bara 14 dagar kvar till beräknad förlossning och med min smärta och min otur går jag säkert över tiden. Tänka sig att jag snart håller i mitt egna barn, helt otroligt overkligt. Att turen vände till mig också en vacker dag. :)


1:a pris!

Fick ett trevligt samtal imorse om att jag varit med i en intervju eller något liknande och att jag hade sveriges bästa svar av alla deltagare. Tyvärr var det någon stockholmare som pratade och jag hinner aldrig med vad dom säger när dom ska snacka fort så vad jag vunnit för något har jag inte en aning om. Kände heller inte för att fråga för hon pratade som aldrig förr. Lägger hon bara på så skulle jag kunna sova vidare kände jag, haha ;)

 

Så det ska bli roligt att se vad jag vunnit så fort dom skickat hem mitt pris, NYFIKEN! ;)


tre små ord

Tänkte bara skriva och säga att jag är kär i världens finaste kille, jag älskar dig joel ♥

 

 


bebis!

Tänkte visa lite bilder på min andra bebis som jag väntar ska bli lite vuxnare så den får flytta hem till mig snart. ;)

Namnet är Olle och är döpt utav min minsta syster. Hon hade tänkt å tänkt å tänkt sa hon och det blev namnet Olle. Kanske inte det snyggaste namnet om jag får säga det själv men det var trotsallt hon som fick bestämma och då blev det helt enkelt Olle. ;)

 

 

 


Barnmorskan

Imorgon vaknas det barnmorskan och det är bara 16 dagar kvar till beräknad förlossning. :)

Skönt kan jag tycka eftersom jag har sån smärta i revbenen och jag får allt svårare och svårare att sova på nätterna. Men snart är vårat lilla änglabarn här, inte lång tid kvar nu :)

 

Bebisen

Nu är bebisen ungefär 50 cm från topp till tå och väger omkring 3.1 kilo. Den växer fortfarande även om den egentligen redan är redo att födas.


De senaste veckorna har bebisen samlat på sig avfall i mage och tarmar. Detta avfall kallas för beck och är grön-svart, och består av hudceller, lanugohår och annat material som bebisen svalt. Detta är den första avföring som bebisen kommer ge ifrån sig efter förlossningen. Ibland händer det att bebisen släpper becket ifrån sig redan i magen och kommer då ut delvis täckt av grön-svarta restprodukter. Särskilda åtgärder vidtas av vårdpersonalen om detta skulle vara fallet.


Om det är en pojke så skall hans testiklar vandrat ned i pungen vid det här laget och när den föds bör båda vara på plats. Hos omkring 1% av alla pojkar som föds har ännu inte testiklarna vandrat ner. Eftersom detta kan orsaka infertilitet och öka risken för testikelcancer så undersöker barnmorskan pojken efter förlossningen.


Bebisens huvud är mjukt och formbart på grund av de s.k. fontanellerna som kan liknas vid rörliga plattor, som ännu inte är sammanvuxna. Dessa är till för att huvudet skall kunna deformeras något för att enklare kunna passera ut genom födelsekanalen. Detta är normal och inte farligt för bebisen, men kan göra att huvudet ser lite underligt ut direkt efter förlossningen, men det återgår snart till normal form.


Ögonen saknar ännu tårkanaler, vilka utvecklas först några veckor efter förlossningen.

Du

Innan dina förlossningsvärkar börjar kan det hända att du upplever förvärkar, vilka inte skall förväxlas med Braxton-Hicks-värkar. Dessa förvärkar hjälper till att utvidga livmoderhalsen och förbereder vattenavgången. De kan försvinna om du ställer dig upp och går omkring en smula. Övre delen av din livmoder är nu 16.5 - 18 cm ovanför naveln.


Du kanske känner dig stor tung och otymplig, men håll ut. Målet är inte långt borta.


Bebisen kan födas vilken dag som helst nu. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum.

 

 

 


Typiskt

Vaknade tidigare idag så som jag sa att jag skulle göra. Dock började inte min morgon speciellt bra.

Klev upp och gjorde en tallrik med flingor och mjölk sedan när jag ska gå och sätta mig i soffan så går jag in med armen i dörröppningen och wops så ligger allt på golvet.. Självklart, så jävla typiskt..


nattuggla

Fortfarande vaken och är inte det minsta trött faktiskt..

Började kvällen med att se en film med älsklingen och efter det somnade han väldigt fort så jag slog på en ny film och nu när jag sätt den är jag fortfarande inte trött..

Kanske ska testa och räkna får eller bara läggga mig ner och mysa med sömntutan bredvid mig. Tror det blir det sist nämnda faktiskt. Funkar inte det så slår jag på en ny film och sedan tänker jag kliva upp med tuppen hur det nu ska gå.. ;)

 

 


Sebastian Krantz

Läste en blogg där det stod lite om att det går rykten om att sebastin krantz som är känd från idol och talang ska bli pappa. Tjejen som människor påstår är med barn heter Julia och jag gick in och läste lite i hennes blogg. Själv tycker jag det verkar konstigt att hon inte riktigt nekar till det men heller inte erkänner att det är sanning. Tjejen är 18 år, precis lika gammal som jag. Att folk hänger ut henne för att hon ska bli mamma (enligt rykterna) tycker jag är lite taskigt. Det finns väldigt många tjejer som får barn i den här åldern. Men jag tror att det hänger mycket på tjejer avundsjuka i detta sammanhang. Sebastian är 17 år och har en väldigt stor karriär framför sig och väldigt mycket tjejfans. Förstår också om Sebastian inte känner sig riktigt redo då han kämpar med att nå sina mål här i livet och har kommit en bra bit på vägen. Gå in på gossipgirls skvallerblogg och läs mer.

 

 


sätta färg på naglarna

Nu kom äntligen joel hem från jobbet och snart är det middag, gott.

Känner mig lite hungrig då jag inte kunde äta så mycket igår pga mitt illamående som börjat kommit tillbaka. Stark som jag är så tvingade jag ändå i mig en pirog. :)

 

Efter middagen blir det att fixa hem någon film och måla naglarna med någon av dom fantastiska färgerna som jag visade i inägget nedan. :)

 

 


Godmorgon

Har haft sån otrolig smärta i kroppen inatt så har inte kunnat sovit så mycket därför vaknade jag upp ganska sent idag.. :( Men dagen idag består utav lite städning och ompyssling av mig själv, tänkte nämnligen försöka mig på en hemmagjord ansiktsmask om jag har orken kvar till det. Har ju så ont nu så jag skulle mer än gärna kunna tänka på att börja gräva mig egna grav... skojjas bara ;)

 

Ska måla om mina naglar kanske, fick lite häftiga färger utav min moster när jag var ner till henne. Se färgerna nedan :)

 

Depend nr 168 (bilder lånade från google)


no comments


Städning åter igen

Ni kommer säkert tycka jag är helt dum i huvudet men igår ikväll stod jag på en lördagskväll klockan 00.00 och städa toan, vem gör något sådant en lördagskväll? :O

Det märks verkligen att man inte har något liv när man bara väntar och väntar på något fint. ;)

 

Tänkte nu försöka leta mig efter dammråttor och städa lite till, tror inte det finns så många men något måste man ju sysselsätta sig med. Att sitta vid datorn hela dagen gör mig tokig. Förstår mig inte på joel som sitter hela tiden, ögonen blir ju som fyrkanter efter ett tag och nacken... uhaaa..


Dumma dag..

Nu har malin åkt hem och jag sitter ensam hemma och väntar på att joel ska komma hem.

Var uppe med tuppen imorse dvs klockan 07.00 för att tvätta kläder. Ni tror inte att tvättmaskinerna slutar fungera mitt i hela tvättprogramet. Där står jag med två maskiner fulla med kläder som är dyngsura och full i tvättmedel. Fick gå upp och väcka joel så han fick ringa timråbo och fråga vad det är för fel. Men det enda dom hade att komma med var att dom inte har någon servic på helgerna...

Tillslut fick joel följa med mig och malin ner i tvättstugan för att kolla vad som kan vara problemet och tro det eller ej men han fick ju till sitt hånfullaleende åter igen... Det stod på en skylt att ingen kan tvätta på söndagar mellan 07-12.. precis den tvättiden jag bokat. Nu är jag fruktansvärt less :(

 

 

 

 


Lördagsmys!

Idag var jag och joel in på birsta och inhandlade en ny tvbänk, skarvsladdar, lite nya handdukar och en ny avfallshink. Efter det inköpet på ikea så åkte vi vidare till willys där vi inhandlade mat. :)

Just nu sitter jag med malin och samlar oss i soffan efter gopizzan vi tryckt i oss. Ikväll blir det chokladpudding med grädde och filmen paranormal activity 2. ;)

 


Make-up remover

Har varit iväg ikväll på birsta en snabbis med hjärtat. Hann inte med så mycket då han slutar så pass sent så det blev en snabb runda inne i affärerna. Med mig hem fick jag ett pack svarta vanliga strumpor och ett sminkbortagningsmedel från hm.

Tips!

Den Make-up removern jag köpte är av märket Loréal paris och är hur bra som helst. :)  Att använda tvål och vatten gör mitt ansite så tort och det ser ut som jag flagnar i ansiktet när jag sminkar mig. Flaskan ser ut såhär och finns att köpa på hm för 49.50 kr! :)

 

 


brain death!

Vad är det för fel på människor som inte förstår det svenska språket trots att det är deras modersmål?

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till den här människan att låta mig och mina nära vara. Trots det så går ingenting in i huvudet. Eftersom jag vet att du läser min blogg och inte kommer i kontakt med mig på annat vis så skriver jag det här och nu pga min trötthet att du aldrig ger upp och börjar förstå du med..

 

Du är inte välkommen tillbaka in i vårat liv igen, och du är absolut inte kapabel till att få träffa min son varken förr eller senare. Så varför inte göra dig själv en tjänst och sluta vara så jävla envis när det ändå inte är någon som kommer förlåta dig och sedan låtsas som ingenting medans du är i en helt annan värld än den vi lever i. Ingen går på dina lögner längre om att du ska skärpa till dig och visa att du kan vara en normal människa du med. Allt för många gånger har du svikit oss gång på gång. Du är verkligen brain death som inte förstår att folk hatar dig.

 

Hata är ett stark ord!

 


Tort ansikte

Har du tort ansikte så rekomenderar jag stark den här ansiktskrämen aco face. Den återfuktar otroligt bra och jag har själv använt den under hela graviditeten nu och har då varit min bästa vän när jag har en dålig dag med tort ansikte. Går även att använda som makeup underlag. :)

 

 


dagens händelser

Har nu pratat med jojje och det blir en sväng på birsta. Så nu ska jag sätta igång och städa, ta något att äta och senare ta bussen in till Birsta. :)

Godmorgon!

Nämen godmorgon bloggläsare!;)

 

Idag måste jag upp ur sängen och inte segla på känner jag, vill få rent och fint nu när det är fredag vilket betyder mysa ner sig i soffan med joel. Sedan vet jag ju inte om han hade tänkt ta en runda i birsta när han slutar eller inte. Måste ringa och fråga pöjken min. :)

 

Har även en bloggdesign som ska göras som jag inte ens börjat på.. Får ta tag i det också:p


Förvärkar

Har nog aldrig förstått att det är förvärkar som jag haft i någon vecka nu. Förklarade idag för min mormor och moster att det känns som jag har mensvärk fast det gör hundra gånger ondare. Då först fick jag klartecken från dom att det nog är förvärkar. Har nog aldrig tänkt på att det kunnat varit det. Har nog mest tänkt att det är självklart att man känner lite smärta när man är gravid, det är ju trots allt ett barn som växer inom en. ;)

 

Jag längtar till förlossningen samtidigt som jag inte alls vill till något förlossningsrum. Jag tycker inte om smärta, inte för fem öre..! :)

Men jag vill ju ha ut våran bebis nu ♥


Njurunda

Idag hann jag bara vakna och göra mig klar för att åka till min moster i njurunda och fira hennes födelsedag.

Det var väldigt trevligt att få prata av sig lite med släkt och vänner :)

 

Imorgon åker jag in på birsta med älskling för att inhandla lite saker till lägenheten. Något som står högt upp på listan är en ny skurmopp ! Jag råkade utan att använda någon kraft överhuvudtaget bryta av den gamla när jag skulle vrida ur vattnet i skurhinken. Ikeas skurmoppar = skitmoppar ;)

 

Ikväll har jag för andra gången på två dagar nu sätt joe jättegorillan, filmen är rätt så lång (tror jag) kändes som det var rätt lång iallafall. Men jag såg den en gång till för att joel inte hade sätt filmen förut. Det är ju en film man bara måste se anser jag. :)

 

Grattis åter igen min fina moster, hoppas du haft en trevlig dag! :)

 


Svar på tal

Angående min tatuering som jag gjorde för några år sedan.. Fick en bloggkommentar om hur den såg ut och jag la ut en bild på den och fick då ännu en fråga angående den.

 

Anledningen till varför jag ångrar mig är nog för att jag valde att skriva mitt namn så stort. Jag tycker jag kunde ha gjort den lite mindre och på ett annat ställe. Kanske på handleden eller i nacken. :)

 


Hårförlängning efterlyses!

Tror jag blir galen.. Sitter och tittar runt på lite bloggar och gud så mycket jag saknar mitt hår. :(

Ingen som råkar ha en hårförlänging över?!

 


Film

Nu blir det lite film för min del :)

 


Maja Linnea Persson

 

Ny design som jag gjort till Maja, dock lite saker kvar att göra, men kika gärna in på hennes blogg för en närmare titt. Hennes blogg hittar ni under kategorin "Läsvärt" :)

 

 


paulina

svar till paulina, jag tar gärna emot lösenordet så jag kan fortsätta läsa din blogg:)

städning

Nu blir det städning!

Aristocats

Idag har det inte blivit så mycket gjort även fast det är fin väder ute. Har tagit hem lite filmer som man såg när man var liten. Än så länge har jag bara hunnit se Aristocats men fler filmer väntas att jag ska se dom, bland annat 101 dalmatiner, joe jättegorillan och oliver och gänget.

 

 

 

 

 


Godmorgon

Godmorgon allesammans, det var ju ett tag sedan jag vaknade men har inte tagit mig orken att stiga upp ur sängen ännu. Har så fruktansvärt ont i min svank så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. :(

 

Solen skiner ute och jag har inga planer för dagen, finns det något man kan göra förutom att ta en promenad alldeles själv för det gillar jag inte. Kanske ska jag inviga dom nya utemöblerna som joel fick när han fyllde år och steka på balkongen? Tror jag kommer tröttna på det också efter ett tag, inge roligt att vara själv på dagarna och inte ha någon att prata med märker jag. :/

 

Orken att sätta sig på bussen mot härnösand finns ju inte heller.. Sedan så finns det nog inte så mycket mer att göra där uppe heller. Alla går ju i skolan eller jobbar, flitiga människor!


Trött på ögat

Nu var middagen serverad känner mig duktig idag trots att jag bara gjort mat och dammsugit. Hade en elak pojkvän som kom hem efter jobbet idag, han får förneka sitt dåliga humör bäst han vill, men vi tjejer ser tro oss grabbar. ;)

Har ont i ögonen och känner mig hänging, lite trött på ögat sådär.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och hoppas på att det är något bra på tvn, kanske fixa ner någon film på datorn som jag kan tipsa er om senare? maybemaybe.. :)

 


Pain

Inte visste jag att jag kunde magsdans, men tydligen så tycker magen min mycket om det. ;)

Skojjas bara, det lilla pyret inom mig som inte vill ligga stilla bara. Vilket faktiskt är väldigt förstårligt, hur får man plats där inne egentligen? Man lär ju ska ha sin panik och bara vilja slå sig ut, skulle jag velat iallafall. Tro om jag lyckades? ;)

Har försökt få tag i min underbart fina sambo, men han vet inte hur man svarar i en telefon vlket gör mig arg och gaaalen... Här ska jag vara snäll och göra så att maten står framme när han kommer hem och då svarar han inte, vad är de för stil? Tänk vattnet hade gått då, och han vet inte hur man svarar i telefon?

jävla karlar eller vad säger man..

 

På tal om vatten, det känns som pyret vill ut nu, aajaaj...

 


Upp och Hoppa!

Nu kan jag inte fortsätta ligga i sängen och lata mig, upp och hoppa och göra någon nytta är vad jag måste.


tips på deodorant

Här har ni min störta favorit när det kommer till deodorant. Man luktar som en blomma och håller svetten borta.

Jag har själv bara provat den rosa eftersom det är den lukten jag älskar.


Tips!

Här kommer det första tipset i kategorin "Tips"

Jag har haft världens underbaraste hår tidigare men sedan var man så dum så man började bleka sönder det allt mer och mer vilket gjorde att håret började gå av och det var slitna toppar och inte nog med det så kändes det varje gång som man hade tuggummi i håret. :/

För några dagar sedan kom min älskling hem med nytt shampoo och balsam och när jag testade det så kändes det redan efter första tvätten att håret fick tillbaka sin glans. Har använt det några dagar nu och håret är verkligen påväg tillbaka till sitt rätta jag.

Så nästa gång ni springer in på ica där dom just nu har extrapris på dom faktiskt så köp med dig flaskorna hem!

Du kommer inte ångra dig.

 

 

(bilder lånad från google)


Ny kategori

Som ni vet har jag gjort lite bloggdesigner genom tiderna men jag har nog aldrig tänkt på att printa en bild på dom så ni får se hur resultaten blir. Just därför har jag nu införskaffat mig en kategori som heter bloggdesigner där ni nu kan gå in och se på lite jag gjort.

 

Här har vi Amanda Larssons bloggdesign som är skapat utav mig!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Godmorgon världen

Godmorgon vill jag nog inte säga för det var ett tag sedan jag klev upp, men däremot har jag inte gjort något nytta idag utan bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv, (skojjas) !  ;)

Idag hade jag faktiskt tänkt få något gjort om jag inte fortsätter ha lika ont som jag har just för tillfället. Eftersom det bara klagas på att det är min duktiga pöjk här hemma som står framför spisen så tänkte jag dra fingrarna ur rumpan och göra något gott tills han kommer hem.  :)

Lite städning hade inte heller varit så taskigt nu när dammråttorna börjar komma fram igen. Först och främst innan jag gör något alls idag så ska jag ta mig en tupplur så jag inte behöver skalla kudden klockan 18.00 ikväll. ;)

Tänkte fixa hem en bra serie som jag och hjärtat kan titta på varje kväll. Någon som har något bra förslag? :)

Kommentera då det här inlägget! puss ♥

 

En av mina bloggläsare ville se tatueringen som jag har sedan ett bra tag tillbaka och som jag ångrar att jag gjorde...


Nattinlägg

Tänkte skriva mig ett inlägg nu innan jag ska gå och duscha och sedan lägga mig i sängen

för att få mig en blund..

Mina revben gör så fruktansvärt ont, jag vet att jag skrivit och beklagat mig över det förut

men jag vill inget annat hellre än att bara skrika rakt ut. Min smärta har börjat få mig att bli

riktigt förbannad på nolltid. :(

Det spelar ingen roll om joel sitter för sig själv framför datorn och inte säger något så kan

jag börja skälla på stackarn. Snart är det över som tur är, då är bebisen våran ute

och min smärta försvinner nog allt mer och mer..

 

 

Alla gillar ju att få höra allt från hemligheter till nyheter överhuvudtaget.

Just därför tänkte jag berätta vad joel ska göra för tatuering den 15 april (?)

tror jag att han hade bokad tid. Har alldeles för mycket i huvudet för att komma ihåg

alla datum och grejor.

Jo han ska nämnligen tatuera in ultraljudsbilden på våran lilla bebis.

Sedan till bilden ska det vara en text som jag skrev till honom när jag hade bestämt mig

för att behålla barnet. Jag tyckte det var en riktigt smart idé eftersom jag aldrig någonsin

sett någon som har tatuerat in ultraljudsbilden så då blir det lite mer personligt.

Sedan tycker jag att det ska bli riktigt fint och att han vill tatuera in den text jag skrev

till honom får mig allt att känna sig lite mer speciell och mer älskad, även om jag vet att

han redan älskar mig. :) ♥

Texten som jag skrev till honom kommer jag själv inte ihåg men ska ta reda på det.

Godnatt allesammans!

 

 

 


17:39

Just nu sitter och och pillar på en design till Amanda och efter det blir det att fixa en header åt maja!


se hit!

Jag ser att min text försvinner på sidan av inlägget och jag ska försöka fixa till det så fort

jag kommer på hur man gör som.  :)


Borta bra men hemma bäst!

Igår åkte ida och jocke mina två fina vänner från Härnösand hit till mig för att hälsa på vilket var väldigt trevligt. :)

Sedan när dom bestämde sig för att börja bege sig hem så beslöt jag mig för att följa med. Ta vara på tiden som sagt innan bebis är ute och behöver all min tid. ♥ Jag låg och snackade skit med therese hela kvällen om gamla minnen och drömmar om framtiden. Jag kände när det var dags att krypa till sängs hur mycket jag saknade min älskling där hemma. Gillar inte att sova utan honom men jag gillar heller inte den stora platsen han tar upp när han sover..

Idag var mamma ner hit och grattade joel i efterskott. Han fick kallingar och en vit fin t-shirt, det tycker jag var en bra present för det är något han behöver och som han aldrig skulle tänka tanken på att gå och köpa själv. :)

Hade man haft pengar hade man skämt bort honom som ett litet barn, älskar att få ge någon man älskar presenter. Vet inte riktigt varför, men det är roligt tycker jag iallafall. ;)

 

 


"Man tager vad man haver det är ett bra recept"

Nu ska det bakas så det står härliga till!

  • tårtan
  • kladdkaka
  • silviakaka

Lika bra att sätta igång om man ska bli klar någon gång, poss!!

 

 


3 veckor & 3 dagar kvar

Ajaj, mina revben håller på gå av.

Jag orkar inte stå ut mycket länge till, mina revben gör så fruktansvärt ont och ondare för varje dag gör det. Kan inte bara den lilla komma ut nu så jag får känna mig som en människa igen.. :/


no energy

Har nu fått på mig kläder efter en härlig dusch. Tro om man ska lägga ner energi på att sminka sig'? gahaadabadob, så tråkigt.. mycket bättre att bara sno ihop en liten boll på huvudet och se naturlig ut, gillas!

Vad tycker ni om min nya bloggdesign'? visst blev den fin:)

 


charmtroll


Happy B-day darling

Grattis på din 22års dag älskling. Hoppas din dag blir till den bästa för det är vad jag tänker försöka mig på iallafall. Idag blir det tårta och gud så gott, och det är min favorit tårta. :D

Joel tycker inte om den men han valde den för att jag tycker om den, gulligt utav dig. Men det är din födelsedag, ding dong? Etersom jag har lovat mig själv att aldrig behöva trycka ner mig själv genom att börja sjunga och låta andra höra min falska sångröst så har jag ändå fixat en liten happy b-day sång till dig. Åter igen, grattis älskling!

 

 

 


Ger upp för ikväll

Jag har försökt pillat med designen hela kvällen nu ger jag mig. Jag fortsätter så fort jag känner ork till det.

Imorgon fyller min älskling år, grattis till honom :)


Bloggdesign

Bloggdesignen börjar äntligen bli klar, men nu när jag tittar hur den ser ut när jag sitter på joels dator så kan man inte se designen som jag ser den på min dator. Antar att det har med vilken webbläsare man använder. Tänker nog inte hålla på ändra, utan ni får helt enkelt skaffa webbläsaren opra som jag använder mig utav om ni inte kan se den. Designen kommer upp så fort jag sätter mig vid min egna dator och har gjort klart det sista, förhoppningsvis imorgon eller på onsdag. Bättre uppdatering kommer så fort den är uppe!

Dålig uppdatering!

håller på bygga på en ny design därför dålig uppdatering!

helg

Fredagensplaner än så länge är att patrik min vän från Härnösand kommer hit och sedan bär det av in till birsta. Vi ska käka lite lunch och snacka skit och sedan efter det bär det hem igen. Det ska hyras film och jag ska bara må med min fina pojkvän och pruttarn.

Lördagensplaner? inte en aning, kom med förslag vettja.

 

 


Bebisbebisbebis!!

Snart är det dags, snart smäller det. Inte är det länge kvar nu tills bebis ska ut inte. Tänkte packa väskan idag som ska med till sjukhuset. Så jag inte står där utan packning när det väl är dags. På söndag blir det birsta för att inhandla det som är kvar. Överväger om inte ett skötbord som man bara lägger upp på sängen vore det skönaste ändå. Jag som är så otroligt trött på nätterna och frysen av mig vill inte stiga upp. Då borde det ju vara lättare att bara kunna lufta upp skötbordet lägga det på sängen. Ah, fast vi fårse hur det blir.

Gud vad jag längtar efter min bebis ! ♥

 


Tattooo

Jag vill göra en ny tattoo, har ju en som jag vill göra och som jag velat göra väldigt länge nu också.. men jag vet inte när jag ska göra den OM jag ska göra den..


Hammare och spik!

Tänkte pilla ihop en ny design om jag orkar, men det gör jag nog fårse hur jag gör som :)

Eftersom det är fredag imorgon tänkte jag köra en storstädning idag, vika in lite kläder och mysa till det. Fick hem barnsängen igår, riktigt fin måste jag säga. Nu vill jag bara få upp barntavlor ovanför men jag får ju inte sätta upp något i sovrummet för joel som är värre än en kärring ibland. "vi förstör tapeterna.." tänker bannemej spika upp dom ändå, och eftersom jag inte får någon hjälp så lär jag behöva spika några extra gånger i väggen eftersom det inte lär bli rakt första gångerna 


ny tid

Jag skulle egentligen ha varit på sjukhuset idag och träffat tjejen från aurorasamtalen igen men joel mådde inge bra igår så då visste man inte hur han skulle må idag så det blev avbokat. Ny tid på måndag klockan 2 och då ska jag bannemej dit vare sig jag själv är magsjuk. Det börjar närma sig nu och jag tänker inte missa ett enda möte igen punkt slut.

 

 


hej!

Jag tycker min bloggdesign är skit tråkig rent utsagt.. Vill inte vara med nå mer, hej!


Nu grönskar det

Gud vad jag ÄLSKAR solen, den får mig på bra humör varje dag nu!
Idag ska jag upp till mödravården sedan blir det en härlig promenad och sedan hem och städa, UNDERBART!

RSS 2.0