Bildbomb



Sliten tjej efter förlossningen, jajjemen!


Förlossningshistoria del 2

Jag frågar doktorn hur lång tid det skulle ta för den där "jävla epudralen" innan den börja kännas av. Han svarar att det tar upp till 20 minuter beroende på person till person. Jag vet inte riktigt exakt vad jag säger, men jag tror jag frågar honom något i stil med "jaha, och vad väntar du på då?"

19.00 och vattnet har gått smärtan blir mer handterbar och jag känner att jag nu kan ha väldigt bra användning utav andningen och joel. Medans jag försöker andas mig genom värkarna så får joel ge mig massage där smärtan var som värst, i svanken..

Jag har nu vid det är tillfället lärt känna lustgasen och blivit lite bättre vän med den. I början hade dom på maxeffekt på den där hemska saken, men när dom drog ner effekten på den så blev vi bästavänner. Jag spydde tre gånger och var helt borta i huvudet ett tag när jag precis fått lustgasen och innan dom dragit ner effekten. Jag hade varit väldigt arg över att den inte hjälpte mig i början och att jag bara blev ännu mer illamående. Joel pratade med någon i telefon och jag vet inte riktigt hur jag kunde veta vem han pratade med men jag visste tydligen att det var hans föräldrar som han höll kontakten med. Så av ilska på lustgasen så hälsar jag genom joel till hans pappa att han kan köra upp den där jävla lustgasen i röven. Haha, jag antar att jag var väääldiigt arg och eftersom han sagt åt mig att hålla i den hårt så gjorde jag ju det. Men fyfan, den var inte riktigt min bästavän i början.

Medans jag ligger och försöker ta mig genom värkarna så kramar jag joels hand så hårt att den nästan blev blå. Det sista jag ville  var att han skulle gå därifrån. Även om han bara skulle på toa. Han fick inte lämna mig själv där.
Han blir rörd över att se hur ont jag har och bryter ihop. Han säger att det är så svårt att se mig ha så ont och att han inte kundde göra något. Men han åter hämtar säg snabbt och försöker vara stark för att istället peppa mig.
Han sitter bredvid sängen och frågar om jag vill förlova mig med honom. Frågan gick nog inte riktigt klart in i huvudet först men tillslut förstod jag var han sa och, jaaa det vill jag, det är ju honom jag just nu håller på bilda familj med och vill leva med resten av mitt liv.

Tillslut kommer krystningsvärkarna så tätt så jag trycker på utan att någon sagt åt mig. Jag kände att något ville ut och att jag inte klarade av att hålla inne det längre...

Barnmorskan ser hur jag börjar krysta och hjälper nu till med att "peppa" mig till att ta i längre och inte ge upp så lätt.
Efter ett tag blir jag bara svagare och svagare så dom säger åt mig att släppa lustgasen och tänka på att ta i istället. Men jag som aldrig ska lyssna på någon lyssnade inte nu heller. Jag höll lika hårt i den och försökte joel ta av mig den slet jag tillbaka den. Så utan mitt medvetande så vrider hon av effekten på den så den knappt hjälper. Jag får tillbaka kraft igen och kan nu ta i lite mer. Men det räcker inte för att jag ska kunna föda något barn säger barnmorskan. Så in kommer en stor, kraftig, FET TJOCK tant. Hon kommer mot sängen och presenterar sig. Jag skiter väl fundständigt i vem du är tänkte jag. Har fullt upp, gå nu.. Men hon gick aldrig även om det var de jag önskade. Istället lägger hon sig med all hennes tyngd och kraft på min mage och försöker pressa ut barnet i magen på mig.

Det gör så ont att jag skriker åt henne att sluta men då förklarar barnmorskan att barnet måste ut nu innan den får syrebrist. Den var halvvägs ute och den måste ut. Men jag skriker åt henne igen nästa gång hon försökte lägga sig på mig att jag kan ta i själv istället. Så jag tar i så det står härliga till. Efter ett tag så säger hon att hon kan se huvudet och två sekunder senare är han ute. Klockan är nu 23:53, Jag blickar upp på joel som står som fastlimmad i golvet med världens största tårfyllda ögon. Det var riktiga glädjetårar jag såg. I andra stund ligger vårat underbara barn på mitt bröst och jag hör honom skrika för första gången. Rysningar går henom hela kroppen på mig och jag kunde inte bli lyckligare. Jag har precis fått min egna familj, mitt liv är ljusare än något annat. Jag är lycklig nu! :D

                                                                      James föddes klockan 23:53


Förlossningshistoria!

En liten förlossnings historia har jag lovat er och tänker just därför bjuda er på en också, här kommer den! :)

Datumet var 14 april 2011
och ännu hade ingen baby titta ut. Det var den beräknade tiden för våran älskling det..
Jag hade tidigare fått en tid för ett åter besök hos barnmorskan för en rutinkoll ifall att lillkillen inte hade tittat ut vilket han inte hade gjort till den 15 april, alltså dagen efter den beräknade tiden.

Den 15 april 2011

Alarmet ringde tidigt den morgonen för jag skulle på besök hos barnmorskan och vara där 08.30 .
Joel skulle som vanligt upp och jobba och eftersom det bara var en vanlig rutinkoll så hade han inga planer på att följa med eftersom han skulle på jobbet, men han vaknade av min klocka som jag ställt kvällen innan och bestämde säg för att följa med ändå.

Väl på plats hos barnmorskan ber hon mig om att lämna urinprov och blodprov, blodtrycket skulle kollas efter att mitt blodtryck hade varit väldigt dåligt den gången tidigare som jag varit där.

Hon säger att jag har för mycket äggvita i urinen och måste åka in på sjukhust för att kolla upp det.
Hon berättar att dom i värstafall sätter igång mig på plats.
Min moster som kommit kvällen innan körde in mig och joel till sjukhuset.

Klockan är nu runt 10.00 och dom kollar till bäbishjärtslag och gör lite prover.
Efter ett tag kommer en doktor in som ska kolla hur mycket jag är öppen.
Hon var en hemsk människa, hon trycker och trycker för att känna hur mycket jag är öppen men ser inte att mina ögonon håller på sprängas av tårar. När hon väl är klar så kan jag se hur mycket jag blöder efter att hon varit där och "tittat". Jag tror nog inte hon visste vad hon höll på med, det är inte meningen att jag ska börja blöda för att dom ska kolla hur mycket jag öppnat mig..

Hon bestämmer att dom ska sätta igång mig och dom följer mig in på förlossningen och visar oss vårat rum.
Hjärtat slår dubbla slag och benen skakar på mig. Jag visste inte vad som kommer att hända, hur dom går till väga för att sätta igång mig. Kommer det göra ont? Hur ont kommer jag ha inom dom närmaste timmarna? Kommer jag verkligen klara det här? ... frågorna var många men alldeles för blyg och rädd för att fråga dom. Sedan har jag svårt att lita på vad sköterskor,läkare och doktorer allt vad dom kallar sig, säger... Dom brukar alltid säga att det kommer att gå bra och att det knappt känns men det har dom bevisat tidigare att sanningen är tvärtom..

Dom sätter elektroder för att mäta barnets puls och en massa sladdar hit och dit för att mäta mina kommande värkar. Klockan är runt 17:00 om jag inte minns fel och mina värkar är hemska, det gör så ont i hela kroppen att jag bara vill dö ett tag. Smärtan går inte att mäta med någon annan sorts smärta. Det gör så fruktansvärt ont på ett helt annorlunda sätt.

Det går någon timme och jag skriker åt joel att jag vill göra kejsarsnitt så han kallar på läkare för att säga till dom vad jag önskar. Dom försöker få mig att testa lite smärtstillande först. Så dom frågar eller rättare sagt försöker övertala mig att testa epudral först.

Fortsättning följer...

mobilbloggar..

Jag hinner inte riktigt med mig just nu känner jag. Har fått en underbar son som jag tar i första hand och som tar upp dom få timmarna. När han inte sover försöker jag så mycket som möjligt att luta mig tillbaka och ta det lugnt. Ett barn är så mycket mer krävande och beroende utav en så tyvärr har det blivit dålig uppdatering. Nu ska jag se till att vila lite så man orkar med resten utav dagen :)

jag lever!

Till alla er som tror mig vara död eller något efter förlossningen? Jag lever!!;)

James

Min underbart fina son föddes den 15 april klockan 23:53 :)

Lillkillen är så otroligt vacker och mysig, han är en prins upp i dagen!

Det kommer en förlossningshistoria också, men just nu har jag inte riktigt tiden med mig som ni kanske förstår ;)

Mina pojkar ligger i sängen och gosar så tänkte mysa ner mig med dom! ♥

 

James Melander


14 april !

Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det dagen då jag är beräknad att ska föda.

Ännu har ingen bebis velat kommit ut men dagen är inte över än så vi får se vad den har att bjuda på, kanske en bebis? vem vet ;) ♥

 


Idas design

Nu har jag gjort en design till min fina vän Ida som dock inte ens visste om att jag gjort någon så här har du min lilla fina älskade vän! :)

 

För att se hela designen klicka då HÄR



18:50

Har precis stoppat i mig en underbar köttfärssås som min älskade har gjort.

Nu står det härliga till, känner mig dock trött. En tupplur skulle kanske sitta fint såhär efter maten men det får vänta ett tag till. Ska försöka sova riktigt inatt då jag hade det svårt att sova inatt. :)


Tävling avslutad!

Grattis till Ebba som vann den chockrosa graffitidesignen!

http://hallonetebba.blogg.se du är nu vinnare utav designen men för att jag ska kunna göra klar designen åt dig så måste du ta kontakt med mig angående dina bilder du vill ska finnas med och vad din personligatext ska innehålla. :)

 

Grattis!!

 


Beställning utav design!

Vill du ha en design gjord utav mig? Då finns det lite saker du bör tänka på innan!

 

Hur vill du att din design ska se ut?

 

  • Header, välj ut dina bilder du vill ska finnas med

 

  • Bakgrund, vill du ha en enkel vanlig färg eller en bild? Väljer du att bara använda dig utav en färg så går du in HÄR och sedan väljer du ut den färg du vill ha och kopierar koden du får upp. Se bild nedan! Eller väljer du att använda dig utav en bild som bakgrund så måste du först och främst välja ut den bilden du vill använda dig utav och sedan bifoga den i ett mail du skickar till mig.
  • Textstil, vill du ha en speciell textstil så får du skriva med vilken stil du vill ha och sedan om du vill ha en speciell färg på kanske rubriken eller inläggtexten

 

  • Vill du ha uppdelad meny i boxar eller bara dela upp den från inlägg och header?
  • Speciell rssbild? isf skickar du med bilden du vill ha, det är bara googla på rss pink om du vill ha en rosa eller rss blue om du vill ha en blå. Det är bara söka efter den färg du vill ha.

 

  • Du kanske vill ha en text i rutan man skriver sin kommentar så som jag har det bara kolla hur min ser ut så förstår du vad jag menar.

 

  • Vill du ha ett brev eller liknande i menyn där man kan klicka för att kontakta dig?

 

  • Din presentation i menyn, ska det vara en bild på dig själv och en personligtext?

 

  • Vill du ha länkarna ovanför headern så som jag har det eller vill du att dom ska finnas kvar i sidomenyn?

 

Övriga önskemål

kan tas emot, men jag gör mitt bästa när det kommer till photoshop då jag precis börja använt mig utav det. Det enda krav jag har är att min bildlänk får finnas kvar i menyn där det står att det är jag som gjort den.

 

För att beställa en design utav mig så klickar du bara på brevet på vänster sida där det står kontakta mig eller också så skickar du ett mail till [email protected] och för att det ska bli lättare för mig att gå igenom mina mail och komma igång med din design så fort som möjligt så skriver du "beställning utav design"


Tråkig dag

Har en av mina tråkigaste dagar i hela mitt liv känns det som.

Sitter och pratar lite med Amanda i telefon men blir ju inte klokare för det inte..

Ska gå ut med soporna nu iallafall, sedan får vi se vad jag tar tag i :P


2 dagar!

Nu är det bara 2 dagar kvar, herregud vad tiden går undan. :)

Så får vi se när lillen vill ut :D


Musiken på min nivå!

Saknaden av att spela riktigt hög musik så att fönstren skallrar är stooor!

Hos mamma gick det nog inte en dag utan att dom fick skrika åt mig att sänka musiken. Härlig känsla ju, hög musik och en tupplur. Det gillar vi stark, eller jag iallafall ;)

 

tänkte att jag kanske skulle städa lite idag, vill inte att det ska vara stökigt när man kommer hem med bebis och man vet ju aldrig när han vill titta ut. Så lika bra att hålla det rent och snyggt, eller vad säger ni :)


Tävling!

En ny design är klar för att lottas ut.

Bilderna kommer bytas ut mot dina egna bilder som du väljer själv att använda. Texten likaså :)

 

 

Det är samma regler som vanligt, det enda ni behöver göra är att kommentera det här inlägget med att ni är med och tävlar och sedan är alltid en bra motivation till varför just du ska vinna den ett exta plus.

 

Vill ni ha ännu större chans att vinna designen så är det bara att länka mig i din blogg ;)

Jag drar en vinnare när jag tycker det är dags att avsluta tävlingen dvs inget slutdatum satt ännu.

 

För att se hela designen och även inläggsidan så klicka er in -->  HÄR <--


4 dagar

herregud vad tiden går fort nu på slutet, endast 4 dagar kvar till beräknad förlossning.

Jag är faktiskt inte speciellt nervös men det kommer nog när det är dags, får väl spader ;)

 

Vi kör rolig grej tycker jag, när tror ni att bebis vill kika fram? :)



Lämna en kommentar där du skriver datum på vilken dag ni tror att lilla james tittar ut.

Vinnaren får en länkning i bloggen :)


Lottar ut design

Lottar nu ut en design som vem som helst kan vinna. Designen är i chockrosa och jag kommer komma överrens med vinnaren om personligtext och bilder.

Självklart sätter jag in bilderna åt dig efter att jag tagit kontakt med vinnaren och fått bilderna som du själv väljer ut att ha. Personligtext kan jag också hjälpa dig med att skriva dit! :)

 

Det enda du behöver göra nu är att kommentera det här inlägget och skriva att du är med sedan är alltid en motivation till varför just du vill vinna den ett plus! ;)

 

 

 

För att se mer utav designen klicka då HÄR !


Fredagskväll

Efter att ha varit på pizzan och tjocka oss så tar jag mig nu en varm härligt dusch och lägger på en ansiktsmask.

Ska bara ta hand om mig själv ikväll, måla naglarna och bara njuta.

 

 


6 dagar

Ännu har ingen bebis visat några större framsteg om att han vill titta ut.

Men nu är det snart dags tycker jag, smärtan blir värre och värre för varje dag i mina revben.

På morgon när jag vaknar så känner jag hur det riktigt bränner till och kan knappt andas pga hur ont det gör.

 

Nu är det äntligen helg och joel är hemma med mig så det känns underlättande faktiskt. Även om han inte kan göra speciellt mycket när det väl är dags så finns han där iallafall och han om någon kan få mig lugn. :)

 

 


Uppdaterar från Härnösand

Ännu inga större värkar att hänga läpp för, skönt!
Sitter för tillfället hemma hos mamma i Härnösand och ska snart ta ett lugnt bad.
Blir så att jag sover här inatt och åker tillbaka hem igen imorgon med patrik som ändå ska till Sundsvall. :)
Hoppar av i birsta och stannar på joels jobb tills att han slutar sedan blir det shopping sa han.

Nej ett varmt skönt bad var det frågan om, godnatt alla bloggläsare så hörs vi imorgon, en ny dag med nya tag! :D

Värk

Idag fick jag världens värk som höll i sig i cirka 4-5 minuter, smärtan var obeskrivlig och det här med att andningen som dom pratar väldigt mycket om funkar då inte för min del. Gjorde ondare och ondare för varje andetag jag tog..

Eftersom värken höll i sig så pass länge så blev jag väldigt orolig över att det kanske är dags att åka in till förlossningen. Men av vaktar på min nästa värk och så fort den kommer så ska jag klocka den och se hur länge den håller i sig. Än så länge har jag inte haft några fler värkar och det var någon timme sedan första värken kom.

 

Det kanske börja närma sig för våran lilla james att titta ut nu. :)


Tidsinställt inlägg

Nu åker jag och patrik till birsta för att handla lite saker från biltema och sedan åker vi vidare in till sundsvall för att försöka hitta där till någon bilaffär. Vi får helt enkelt se hur detta slutar, hamnar säkert i stockholm ;)

Först och främst kör vi joel till jobbet så han slipper ta bussen ♥

Ska även ta att avslöja att jag håller på med en design som jag snart ska lotta ut här på bloggen, håll ögonen öppna så kanske du vinner den :)

Reglerna kommer vara enkla, det enda du behöver göra är att kommentera inlägget med att du vill vinna designen och varför just du vill vinna den :)

 


1 vecka, 7 dagar!!

Godmorgon!

 

Idag är det bara 1 vecka kvar tills beräknad förlossning. 9 månader har bara flygit förbi och det kändes som om det vore igår man fick reda på att graviditettestet visade positivit. Kan inte förstå att det bara är 7 dagar kvar nu, men gud så roligt det ska bli när bebis äntligen är ute. :)

 


Vaknat på fel sida kanske..

Godmorgon bloggfan!

 

Gud vad jag känner mig på dåligt humör nu. Skrev precis ett väldigt långt inlägg och sedan kommer jag åt någon knapp så allt raderades, bara att skriva om med andra ord...

 

Vaknade för några timmar sedan men har inte orkar kliva upp ur sängen ännu. Storstädade trotsallt hela lägenheten igår från topp till tå. Stod på alla fyra och skrubbade den där satans äckliga ugnen. Men det gick ju bra, det blev rent. Förstår inte vart jag får all energi ifrån, ena dagen ligger jag helt död och orkar inte kliva upp ur sängen, och andra dagen så springer jag på birsta och städar lägenheten. Inte många dagar kvar nu så borde försöka ta det lite lungt och spara lite kraft till förlossningen. Men jag blir bara tröttare av att ligga och ta det lugnt. Konstigt det där.. :P

 

Jag trodde att min graviditet var värsta lyxig gemfört med andras eftersom jag:

  • knappt ha haft några umma bröst
  • inga uppsvälda fötter
  • inga jätte hemska foglossningar.

Men nu tar det vändning.. mina fötter är så stora att jag inte ens ser mina egna fotknölar längre, dom bränner när jag går på dom och nageltrång så inåt pip svängen...

 

Brösten har jag faktiskt inte så ont i och tacka gudarna för det, jag förtjänar inte det heller ;)

 

Foglossningar har jag inte haft sådär jätte problem med, så fort jag lutat mig tillbaka i soffan eller sängen så har det varit bra igen. :)

Men nu på nätterna när jag ska lägga mig i sängen för att sova så blir det väldigt tungt att andas, det låer nästan som jag har astma eller något.. Kanske beror på att barnet ligger och trycker på och sedan när jag lägger mig ner så blir mina lungor större, eller vad tror ni? :O

 

Iallafall.. Detta inlägg blev väldigt långt ser jag nu. Dags att avrunda och det gör jag med en bild lånad från google där man kan se exakt hur stora mina fötter är nu. Kan ju inte se någon skillnad från foten på bilden och mina egna fötter..

 

 


Dagen som varit

Idag har jag solat eller rättare sagt stekt ute på balkongen med min vän patrik, riktigt vamt och skönt har det varit :)
Efter det gick jag upp och hämtade elliot, joels lillebror och när jag kom hem så började jag storstäda vilket kändes som det behövdes. :)
Mormor var även förbi ett tag idag vilket var väldigt trevligt att hon kikade in :)
Nu inväntar jag att joel ska komma hem från jobbet så ska vi göra någon middag, får se vad det blir för något gott idag då. Patrik kanske återvänder ikväll efter han gymmat men vi får se hur karln gör som :)

17:16

Just nu sitter jag och väntar på min vän Patrik som ska komma hit och vara social med mig.

Vet inte riktigt om han tänkt ta med sig datorn kanske och stanna någon dag, vi får se hur han gör som när han kommer helt enkelt :)

 

Har snackar lite skit med amanda och ida idag, kändes lika bra som vanligt att få byta några ord med mina tjejer ;)

 

Snart väntar disken och förhoppningsvis kommer joel hem ikväll också, man vet ju aldrig.. han kanske hellre föredrar att sova på jobbet för det är ju såhääär roligt att jobba har jag hört, så roligt att man inte vill göra annat  ;)

 

Vet att mina fina bloggläsare vill ha ännu en magbild innan bebis tittar ut så jag ska försöka ta någon men då är frågan hur jag ska få upp den på bloggen.. öhm, kanske ska jag försöka mig på min usb igen? :O


Glassa i solen brb

Nu vet jag precis vad jag ska göra för något ;)

Jag ska ta mina ben och gå ner på ica och köpa en festis som jag blev väldigt sugen på och sen tänker jag gå hem och gå ut och sätta mig på balkongen. Glassa i solen tackar jag aldrig nej till!

 

 

 

See You Later, Alligator ;)

 

 


Rakgel

Ett litet tips såhär på eftermiddagen då man inte har något att göra eller något annat att skriva om.

Det är Icas egna rakgel, luktar otroligt och är hur bra som helst :)

 

 

(Bild hämtad från google)


Amanda Larsson design 2

Har gjort en ny lite mer "sommar" design till Amanda. Hon valde färgen Orange och Gul och såhär blev resultatet.

 

 

För att se med ut av designen så klicka er in på hennes blogg HÄR

eller sök på amandylarsson.blogg.se :)


21:22

Nu blir det chokladpudding och en bra film. Förhoppningsvis går det något bra på tv :)


Header

Fick en bild utav en tjej som gjort en header åt mig, gulligt gulligt.

Såhär ser den ut. :)

 


Filmtips

Nu har man varit iväg och kollat på Hur många lingon finns det i världen.

OTROLIGT bra film måste jag säga. Den berör verkligen så det är verkligen ett tips!

 

 


Bio ikväll?

Ny äten och mätt i magen, känner mig väldigt trött.

Funderar på om jag ska följa med svärmor på bio ikväll och se Hur många lingon finns det i världen. Har velat sätt den ett tag nu men vet inte riktigt om jag klarar av att sitta i 1 timme och 40 minuter. Brukar behöva lägga mig ner ibland när jag ser på tv för ryggen.

 

Hur som helst så tänker jag ta mig en tupplur nu så får vi se hur jag mår när jag vaknar till liv. :)

 

 


16:14

Har skalat potatis och diskat nu väntar jag bara på att maten ska bli klar :)

Sov så otroligt bra inatt efter storstädning i hela lägenheten, huga.. hoppas jag får sova lika bra inatt! :)


Isa design

Nu design till Isa, tyvärr är hennes blogg lösenordsskyddad och ni kan därför inte gå in och se hur hela designen ser ut. Men här har ni ett litet smakprov iaf! :)

 

 

 


Babymjuk

Äntligen har jag duschat och rakat mina ben, känns som en baby.

Har inte kunnat rakat benen på väldigt länge då magen tar i och det gör så jävla ont, idag bet jag ihop och guud vad skönt. Nu tänkte jag sätta mig vid tvn sen stund och kolla om det är något bra. Annars får jag helt enkelt fixa hem en film :)

 

Hoppas alla har en trevlig lördagkväll :)


Tävling!

Jag är med och tävlar om en hårförlägning på http://tavlinghossmig.blogg.se/2011/march/vinn.html :)


Lördag

Godmogon allesammans!

 

Idag är det lördag vilket betyder att joel är hemma hela dagen och håller mig sällskap, gilla!

Bortsett från att han fick springa ner och hjälpa sin pappa nu på morgon dvs. Funderar om jag ska vakna till liv och gå ner dit jag med. Vad tjänar man på att sitta här hemma alldeles ensam, ingenting.. :p

 

Satt uppe rätt sent i natt och höll på med en bloggdesign, förhoppningsvis blir den klar idag då jag inte hann klart igår. Så håll ögonen öppna så missar ni nog inte hur resultatet blev :)

 

Glöm inte bort att jag fortfarande gör dina bloggdesigner GRATIS och att det endast är att trycka på Kontakta mig knappen till vänster. :)


Död åt småkryp!

Såg precis en jättespindel med krabbklor i köket när jag stod och gjorde mig en sockerkaka som jag ska mumsa på ikväll tillsammans med ett glas mjölk!

Och tro på fan att jag ser en äcklig jävla spindel med krabbklor. Ursäkta mitt ordval men FYFAN!

Jag vägrar gå in i köket igen förs jag vet att den är död!!!!

 


1 april

Det är nu exakt 14 dagar kvar till beräknad förlossning.

Säger bara GUD VAD JAG LÄNGTAR!

Drömmde inatt att vi redan hade fått våran bebis, han var så otroligt söt och väldigt lik joel :)

Jag kommer vara världens lyckligaste när han är ute. Finns nog inte tillräckligt med ord för hur glad jag kommer vara! ♥


RSS 2.0