Håller ditt hjärta i mina händer

Var på mödravården idag, gick jättebra förutom att dom stack mig i fingret igen...
Hatar verkligen nålar det finns ingenting värre skulle jag tro.
Fick höra på hjärtljuden, gud så fort det lilla hjärtat slår. Hur fint som helst var det dom få minuterna man fick lyssna. Tiden gick fortare när det var så spännande och häftigt. Tråkigt att sötisen min missade det, men jobb är jobb..
Efter det så hade mamma bestämt sig för att åka ner på birsta så vi åkte ner och när vi precis har parkerat bilen utanför så spyr nellie ner hela bilen, det verkligen sprutade ut spya haha, stackars liten tjej.
Det var bara för oss att åka hem igen, men trots att hon precis hade spytt så skrattade hon och delade med sig utav sina julsånger. Sötis
Sitter nu hemma och inväntar julia som ska komma hit ett tag för lite ompyssling, vi ska fixa naglar och sånt inför imorgon då det vankas nyårsafton. 

En betydelse

Fick massor av fina julklappar och presenter, den bästa fick jag utav älsklingen.
Det var ett halsband, har ingen bild på det men det är ett stort silver hjärta och en litet guldhjärta som hänger över det stora. Hur fint som helst. 
Sedan fick jag massor av mammakläder, saker till lägenheten, bebiskläder, pengar, smink, parfymer, ja massor med fina saker helt enkelt. Nöjd är jag också! 

Mot Härnösand!

Ikväll tar jag bussen hem till mor min i Härnösand, sedan vankas det barnmorskan imorgon.
Sedan bär det av till Birsta med mamma för att kika in mellandagsrean, tro om det finns någonting utav värde kvar där, allt lär ha tagit slut för längesen..
Vi ska även skriva en graviditetsförsäkring, glömde det förra gången ( IGEN ) ...
Tänkte även att vi kunde kika in på Barnenshus och kolla ifall det finns någon fint skötbord! 

1 år

1 år med älskling idag, känns som det vore längre men icke sa nicke!
Får se hur dagen slutar just nu har vi nog inga planer riktigt på hur våran dag ska se ut men det blir nog massa mys och han håller för tillfället på att baka, mums!
Min fina pojkvän som jag älskar högre än himlen, min bästavän!! ♥

Grattis till mig, 18 hela år!

Fabian vad fort tiden har gått, jag var nyss barnet själv och nu har det gått 18 år, I can not understand it ..
Som sagt, 18 år och idag får jag köpa min egna snus, gå på krogen och ta mitt efterlängtade körkort. Dom sakerna man såg fram emot för några år sedan. Krogen får nog vänta ett bra tag eftersom jag kommer få något ännu bättre i april. Körkoret håller jag på plugga till men eftersom jag pluggar på distans så blir det oftast inte så.
GRATTIS TILL MIG!  
Ni ser själva, jag var nyss bara barnet ju.

Sean Banan - Gott nytt jul

Ikväll kommer mamma och hämtar mig ska bli roligt att få träffa dom, saknar dom massor.
Nu måste jag ta tag i packningen och hoppa in i en dusch, duschade aldrig håret igår vilket bara skulle vara väldigt dumt eftersom om man sover med blött hår så har man världens störta affro dagen efter..

I dislike managers!!

Nu säger jag äntligen godnatt för mig, gick inte och la mig tidigare för hade så mycket annat att göra.
Tragiska är att gubben min fortfarande inte slutat jobbet, första gången jag går och lägger mig när han inte är hemma? hatar vintermörkret och alla dom skräckfilmer man sätt tidigare. Man tror alltid att det ska hända något när man är ensam hemma. Med andra ord känner jag mig jävligt otrygg när klockan slå sent på kvällen och han inte kommit hem än. Tror jag måste börja hata hans chef bara därför..

GODNATT!

gääääääsp

Ny duschad och förbannat trött.. min fina pojkvän kommer inte hem förs sent idag heller så jag vägrar försöka vara vaken tills han kommer hem. Så det blir bingen tidigt ikväll känner jag.
Kanske kan ta mig en tupplur på soffan men det sägs att jag blir på väldigt dåligt humör om någon väcker mig..?

Michael Jackson Duet with Akon - Hold My Hand

Det poppas lite akon i mina lurar, synd bara att vi inte har några högtalare så man kunde spela högt och städa samtidigt..


Congratulations to me and Merry Christmas!

Nu är det två dagar kvar tills jag äntligen fyller 18!
• Idag ska jag storstäda heeela lägenheten från topp till tå så det är fint när jag kommer hem efter jul.
Idag kommer även amanda hem till Härnösand också, wiie som jag saknar tjejen!  ♥
• Imorgon kommer mamma och hämtar mig så åker vi till gamm-mormor för att fira henne, efter det beger vi oss till morfar för att hälsa på honom. Efter det vankas turen hem till Härnösand.
• På Torsdag är det min födelsedag så då väntas det gäster och tårta.
• Fredag är det julafton, det ska bli mysigt att ha familj och släkt samlade för julbord och allt där till.
• Lördag åker jag hem till älskling igen, packar upp julklappar och presenter.
• Söndag är det 1 år tillsammans med min babyboy bättre vecka finns inte.! 

En tanke

Vill slänga en tanke åt min två favorit brudar, maja och sussi.
Dom peppar mig när det är som jobbigast och stöttar mig till tusen.
Finns nog ingen som kan vara lika godhjärtad som ni ♥

Vecka 22


your lies gnawing my heart

Måste skriva av mig min ilska tror jag men då skulle jag nog få sitta allt för länge.
Känner den här irriterande känslan som gnager i hjärtat. Skulle bara vilja slå någon, håååårt!
Bör lägga ner energi på annat än att tänka på sånt jag bara borde skita i, när allt går som bäst så rasar det, why?

Black Stone Cherry - You

And I would walk across the ocean if I could
If it will bring you back to me, yeah
And I would steal a feather from an angels wings
Don't you know it's true that I'd do it all to prove my love for you

Black Stone Cherry - You


hejsvejs

Jag ser att mina läsare bara rasar nu när jag inte bloggar speciellt mycket, men tacka gudarna för det.
Vill inte vara någon "storbloggare" där massor av avundsjuka kommentarer ramlar in var och varannan dag. Vill att mina nära och kära ska kunna ha tillgång och läsa om vad som händer runt om mig.
Nepp, nu blir det disken och sen tv ett tag, vill fortsätta läsa min bok också!

Sliiiten tjej.nu

Idag har jag tagit tvätten och det var bland det jobbigaste jag någonsin varit med om, vi har inte tvättat på ett tag så det var väldigt mycket tvätt den här gången. PLUS att jag inte fick någon hjälp.. joel jobbar och jag känner ingen i söråker som sagt. Men jag får nog ta och skylla mig lite själv också, jag är inte speciellt taggad till att lära känna nya människor. Men jag är sån som person bara, det tar tid innan jag släpper in någon på livet. Har mina fina kompisar redan och även om dom bor mil bort ifrån mig så vet jag att jag inte är ensam 
Imorgon åker jag nog upp till mamma igen, om jag inte redan åker ikväll vi får se hur det blir..
Det vankas nog att åka ikväll eftersom att jag inte vill ta en buss imorgon och sedan får stå och vänta på nästa buss.
Har ju som sagt lovat min minsta syster Nellie att titta på hennes dansuppvisning, har varit uppvisningar förut men har aldrig befunnit mig på någon utav dom. Så det är nog dags nu. Vet ju hur roligt jag tyckte det var när jag var liten och mamma eller pappa kom på mina ridlektioner och tittade eller kollade på fotbollsmatcherna. Det betyder mer än vad man tror att det gör.  
Nu ska jag börja förbereda någon middag tills att hjärtat mitt kommer hem, hörs!

19:04

Imorgon åker jag hem igen och då blir det idoltittande samt att joel få besök så ska äta något gott.
Dock ska jag fixa min syster inför novellfesten som hon ska på innan jag får åka hem.

På tisdag återvänder jag till Härnösand igen för har lovat att titta på Nellies dansuppvisning, så det ska bli spännande att se vad hon lär sig på sina danslektioner.
Tro när hennes lucia är då, måste nog kolla upp det. Vill inte missa det, hon går redan runt hemma och sjunger på alla fina luciasånger så otroligt duktig.

Snart kommer amandala in da house hem igen från skåne, längtar efter dig min bästavän! ♥

Förra året? Kommer inte ihåg om hon var peppakaksgumma då




Hos mami

Hemma hos mamma nu, inte speciellt mycket bloggande nu för min del och jag säger som alltid, jag bloggar när jag känner för det! ♥

lifestyle

*Spark Spark*
Har ju börjat känna sparkarna sedan ett litet tag tillbaka nu och det är häfftigt. Nu har man börjat insett att man har något i magen och den gillar verkligen att sparkas, kanske en lirare i fotboll? Man kan ju alltid hoppas för då har vi ett gemensamt intresse när lillen kommer ut och blir lite äldre. :)
Har fått upp julsakerna nu och det är så otroligt mysigt. I just love it!
Imorgon kommer mamma hit så det blir en heldag med henne. Vi ska uträtta lite ärenden och sedan vet jag inte om det blir så att jag åker med hem en dag för att lämna alla julklapparna så man slipper ta dom på bussen nu när joel ställt av bilen.
Satt och funderade igår på vad jag skulle vilja jobba med senare och något jag skulle tycka var roligt är att pyssla med djur hela dagarna. Med andra ord skulle jag kunna jobba på ett zoo utan tvekan. En sådan djurälskare som jag är har absolut ingenting emot att vara med dom varje dag. Det som tar emot är väl att det inte finns en enda djurpark i närheten där jag bor. Sedan var inte joel så pass positiv till att flytta härifrån heller ifall jag skulle få jobb någonstans. Det är en bra bit ifrån alla man känner och det tar ju emot såklart.
Polishögskolan överväger jag starkt nu om jag verkligen ska satsa på, har ju alltid velat bli polis men frågan är bara om jag skulle trivas med det jobbet i längden..  Mycket som snurrar i mitt huvud nu.
Zoo?
Ridandepolis kanske?

bloggpaus?

Har inte skrivit på ett tag och folk skriver som galningar på msn om att jag måste börja skriva igen, men jag tar mig tid till annat just nu och jag skriver när jag känner för att skriva.
Idag ska det pluggas och det ska städas så det blir mysigt.
2a dec idag och jag har inte fått upp några julsaker alls.. vad är det här? 
Joel snackade om att vi skulle få några julsaker utav hans syster nu när vi precis har flyttat in och inte har något själv. Så förhoppningsvis så får jag min julstämning inom kort. 
Vill julbaka och bara mysa ner i soffan framför "tomten är far till alla barnen" det kanske en klassiker för många men åtminstone för mig för vi har alltid tittar på det hemma hos mamma när det börjar närma sig jul.
Det är inte bara jul snart heller, utan jag fyller snart år. 23 dec fyller jag ju hela 18 år, storflicka 

RSS 2.0