Dra kortet någon?

Var in och kikade på kläder online och bara för roligt så kollade jag upp hur mycket allt jag ville ha från just Hm skulle kosta, blev liitt dyrt men någon annan kan ju få dra kortet om någon känner för det dvs`? 

Birsta

Nu tänkte jag göra mig klar för att snart åka in till Birsta och vänta på att joel slutar och köpa lite presenter. Efter det beger vi oss till älskade Härnösand. LAAAATER


Guns N' Roses ♥

Tänkte bara säga att jag gillar STARKT Guns N' Roses!!
Sedan så älskar jag min sov tshirt den är oootroligt mega skön, men skulle nog vilja ha en ny nu. Lufthålen börjar bli för många skulle jag tro... rip
knocking on heavens door...

Aurorasamtalet check!

Nu har vi äntligen varit på aurorasamtalet och jag kan pusta ut ordentligt nu efter.
Vi hade ett möte bokat på Sundsvalls sjukhus så jag var uppe med tuppen för att hinna med en tidig buss in till Sundsvall för att sedan byta buss och sjukhuset. Väl på plats så hänvisar dom oss till ett väntrum där vi skulle sitta och vänta tills att dom kommer för att välkomna oss. Klockan tickar och ingen dyker upp, tillslut får jag ett samtal av hon vi skulle träffa och hon säger att hon befinner sig i Härnösand på mödravården.
Jaahapp.. ett missförstånd måste ha skett isf eftersom jag och joel hade kommit överens med våran gamla barnmorska där uppe om att vi skulle få mötet i Sundsvall istället nu när vi bytt barnmorska till söråker.
Men eftersom det är så kort tid kvar till förlossningen så fick vi en ny tid klockan elva.

Vi åkte hem ett tag och sedan bar det av till Härnösand för att få mötet avklarat. Som dom flesta vet så har jag haft en otrolig rädsla inför förlossningen och det känns som det börjar gå över nu efter att ha pratat med tjejen som höll i samtalet. Det vi kom fram till var att jag ska försöka mig på en vaginalförlossning men funkar det inte och jag känner att smärtan tar över så har jag ett "kontrakt" på kejsarsitt så allt jag behöver göra då är att säga till så får jag ett kejsarsnitt. Men vilken människa vill inte uppleva en "riktig" förlossning. Jag vill det iallafall, tror det blir en upplevelse man sent kommer glömma och lyckan efter är nog en helt annan känsla än om man skulle göra kejsarsnitt. Självklart är bådafallen lika lyckliglottade eftersom man sätter ett barn till världen. Bara hålla tummarna och hoppas på att den där smärtan inte kommer vara så farlig som man tror. Jag är en envis tjurigjävel så en förlossning tycker man att jag bör klara av. Men vi fårse, man vet aldrig förs det är dags.

Det enda jag kan tänka nu är att jag ska klara det, jag SKA klara det sen om det inte går så har jag som sagt ett kontrakt på kejsarsnitt. Hur skönt och underbart som helst känns det just nu.

Ett nytt möte bokat på Onsdag då jag ska dit igen fast nu ska jag vara på Sundsvalls sjukhus och jag hoppas hon dyker upp där nu också då. Så ska hon visa mig förlossningrummet och vi ska prata med läkare som garantera mig om att jag har mitt lilla kontrakt där så jag inte behöver oroa mig över att dom tjura på när jag väl kommer in och säger att jag inte har min egna vilja, vilket jag nu har!

Nya bilder som ni önskat! :)






Gillar att mitt hål som jag haft i naveln ser ut som en extra navel ptsshihi! :)

Laaater

Ska dra på mig jackan och skorna och kolla så benen är med så vandras det snart ner mot julia ett tag!

Home again!

Hemma från en snabbdag i Härnösand, det gick jättebra med att sätta upp alla lappar på skolor.
Nu är jag väldigt trött och seg, så tänkte vila en stund vilket kommer leda till att jag somnar men det är jag värd. Efter det ska jag ta bussen in till birsta och möta upp joel för att sedan åka iväg till Timrå och hälsa på hans syster.

Härnösand here I come!

Imorgon blir det Härnösand för hela slanten, ska hjälpa min moster att hitta till alla skolor för att lämna ut information om balklänningar som går att hyra hos henne. Hur fina som helst, hyrde själv därifrån. ♥
Om jag missat en skola så hoijta!
Kiörningskolan
Gerestaskolan
Landgrenskolan
Murbergsskolan
Härnösandsgymnasium
Härnösandspraktiska gymnasium

Gerestaskolan, för många år har man har slängt bort på den skitskolan..
Samtidigt som jag avskyr skolan så saknar jag ändå tillbaka dit. Jag hade mina otroligt bra dagar också med mina gamla fina vänner. Sedan hade man dom dagar så man bara ville gå och kräkas någonstans. Vart man än tittade så kryllade skolgården utav fjortisar och skitsnack om allt och alla. Människor som inte är självstark och går där blir en människa som lätt vänder kappan efter vinden. Något dom borde få lära sig på den skolan är hur man ska betee sig. 
Vi hade våra olika "gäng" .. Fjortisarna hade sitt, dom bortskämda snobbarna hade sitt, "töntarna" som alla kallar dom hade sitt, sedan har vi "mitt" lilla gäng som vi var. Dom som folk sökte uppmärksamhet hos samtidigt som dom snackade sitt till varandra. Vi var ute och festade, dansade och levde våra liv, vilket inte var omtyckt av ungarna på den skolan. Vissa av oss kom längre än andra, idag har vissa verkligen gått i graven och ställt sig i ett mörkt gatuhörn medans andra av oss har det bra och står i rampljuset.

Alla ♥ dag

Igår var det alla hjärtansdag vi gjorde ingenting speciellt.
Jag städade ihop lite och tände lite ljus tills att gubben min kom hem sedan åt vi middag och efter det landade han framför datorn, typiskt killar..
Vad gjorde ni andra på alla hjärtansdag? ♥

Möte med den nya barnmorskan

Var hos den nya barnmorskan idag, hon var trevlig det var hon verkligen men jag tycker ändå att hon kunde dragit på charmen lite extra med tanke på hur otrevlig hon var när hon ringde första gången, aja.
Har bestämt mig att jag vill göra kejsarsnitt det finns ingenting som får mig att vilja ändra på det. Livrädd för en vaginalförlossning jag total vägrar att ligga och dras med den smärtan. Frågade barnmorskan idag om hur det var, om det är frivilligt eller inte. Tydligen är det INTE frivilligt, utan du måste prata med en psykolog gå på aourorasamtalet osv, sedan bedömmer dom ut ifrån vad dom tycker är lämpligt. Tycker dom att jag inte är speciellt rädd för det så kommer dom neka det. Men HALLÅ?! det är min kropp mitt val? Jag blir förbannad.. Tänker inte föda vaginalt, finns många orsaker till det. Blandannat att jag vägrar stå ut med den smärtan och sedan att jag är livrädd att svimma av smärta vilket jag brukar kunna göra då något gör riktigt ont. Tror inte att det är speciellt bra ifall jag skulle svimma vid den tidpunkten..
Vill inte ha massa kommentarer nu om vad som är bäst för barnet osv, det finns många åsikter om det där och det finns ingenting som säger att det ena är bätte än det andra. Så behåll era åsikter TACK!
Jag har gjort ett val och det är de valet jag tänker sträva efter, att ni kommenterar med något "jag vet att det inte är bra för barnet" gör mig bara förbannad eftersom ingen kan komma med varför det skulle vara dåligt. Ingenting som bevisar att det är ett dumt val.

Design

Har satt in en färdig design åt julia samt trixa lite med den, ta er en titt :) juliamelanderr.blogg.se Känns som jag vill börja göra designer igen, säg till om ni vill få en gratis design:)

Bilder


Borta bra men hemma bäst

Då var man hemma igen efter en lång dag med malin i sundsvall och birsta. Vi åkte först in till sundsvall där malin skulle besöka tandläkaren och efter det tog vi oss en runda på stan. Hon var och tittade på en alla hjärtansdag present, finfint. Men med väntan på att vi skulle få ett samtal angående presenten så åkte vi in till birsta där vi käkade lite köttbullar med mos på ikea. Hon fyndade någon sladd till nå tvspel och jag hittade mina ploppar till örhängena, sköööönt! Nu kanske jag slipper vara orolig att jag ska tappa dom hela tiden.
Inte nog med att vi farit fram och tillbaka från sundsvall och birsta så kom jag ju på att jag glömt plattången i hemma så joel fick slita sig från jobbet och åka hem och dra ur den, illa.. Duktig på starta brand jag..
På väg hem till söråker så stannar vi till hos min moster för att välja ut balklänning till malin, hon kommer vara finast på balen. Otroligt fin klänning måste jag säga.
Nya magbilder kommer nog även upp ikväll då malin bara var tvungen att knäppa några 

brb

Åker in till sundsvall med malin för tandläkarbesök sedan en runda på stan.

rysningar


Mmm marabou

Ännu ett jätte intressant inlägg om min otroligt roliga vardag, har städat, diskat och bokat ny tid för all tvätt. Var ner och bokade igår men jag var så otroligt dum och tänkte fel och bokade gårdagens morgontid. Fel av mig..
Så jag såg att tidigast tid för tvätten var den 9e vilket inte alls går. Jag har inga rena kläder överhuvudtaget och om jag ska vänta en vecka till så hinner jag nog använda alla grannars kläder, blä!
Ont i ryggen så tänker slå ner mitt feta arsle i soffan och vänta på att min kära kommer hem. hÄÄÄJ

jiihoo

Nej nu ska jag bannemej ta mig i kragen och gå ner i tvättstugan och kolla efter en bra tvättid. Förhoppningsvis så får jag en idag. Har inga rena kläder alls och imorgon bär det av till sundsvall. I vadå, morgonrock?

Hanabanana!

Nu var man mätt i magen och prillan ligger där den ska.
Jag önskar mig nu ett badkar så jag kan ta mig ett vaarmt skönt bad och bara ta det lugnt.
Nu var det äntligen bestämt att jag ska få träffa min Hanna på Torsdag, vi ska ta en fika inne i Sundsvall och snacka lite skit. Så det ska bara bli mer än roligt!
Hennes blogg ---> http://www.nattstad.se/h.n.a

RSS 2.0