sadder than me, hell no!

Sitter här i min ensamhet och väntar på att Joel ska komma hem. Börjar bli lite smått hungrig och kylskåpet är lika tomt som en annans. Alla verkar vara på Birsta idag men varför?
Jag tycker folk kan vara sociala med mig istället.. buhu!
Näääe, f*n vad tråkigt jag har, nu tänker jag se på min film tills att någon kommer hem!!
anyone who wants to join me? light up my life as well ..



All I want for christmas

Jag vill ha julafton och speciellt min födelsedag dock inte för presenter och sånt, utan för att jag blir ett år äldre vilket jag verkligen inte ha något emot. En sak jag verkligen HATAR med födelsedagar och julafton är att man måste öppna paket.. Än hur glad man blir för paketet så tänker man, hmmm.. visar jag det riktigt? För man vet ju att den som köpt presenten/julklappen står ju och kollar på en när man öppnar....
Den mysiga stämningen på julafton och att få träffa folket gör mig glad, och det är precis det jag längtar efter.
Levande ljus framför familjen och släkt, det är för underbart. När alla är samlade på en plats och skrattar och ha kul.
Gud så jag längtar!
All I want for christmas är glaaaaaada människor och den mysa stämingen, okejdå... godiset lockar ju också 
Adoniz julen 2004, rest in peace älskling. ♥

Sammanfattning av trippen i hsand

Hemma från att ha varit i Härnösand och träffat mina nära och kära. Var upp till mamma och bakade peppakakor med syskonen riktigt roligt var det. Fick även träffa mina två ögonstenar, kissemissen cujo och doggen felix dom finaste och mest goaste djuren som finns skulle jag vilja säga. 
Stannade över natten hos maja, vi snackade lite skit samt fick jag en hello kitty julkalender utav hon och hennes mamma, riktigt roligt!
Kom hem igårkväll och som jag saknat min underbara sambo trots att jag bara varit borta en dag.
Kärlek på hög nivå!

We do not like fake friends

Känner att verkligen ingen av mina vänner finns där för mig även om ni lovade att finnas där under graviditeten.
Ni gnäller bara på mig hela tiden att jag aldrig ha tid, men så fort jag säger att jag åker upp så skiter ni i det istället. Jag åker inte upp till Härnösand bara när det passar mig utan när ni kan, men sen att ni ändrar er och vill hitta på något annat istället så tycker jag att det är erat val. Kom inte till mig sedan bara och gnäll över hur mycket vi glider ifrån varandra, jag fanns där och verkligen försökte men det var ni som valde bort mig den här gången.

Jag inser bara mer och mer vart jag har mina äkta vänner.



Tips på body?

Att vara gravid innebär inte bara bra saker, jag som hade tänkt att jag kunde vräka i mig gotta nu när jag ändå ska bli tjock. Min hud torkar ut det spelar ingen roll om jag använder mig utav den fetastekräm jag vet, utan det gör huden bara mjuk för tillfället och sedan ploppar det upp tusen finnar och om det inte vore nog med det så får jag som sår i ansiktet för att jag kletar in kräm i ansiktet, ser ut som om någon slagit på mig några gånger.. tragiskt. Någon som har ett bra förslag på hur jag ska lösa detta problem?
Det kanske finns någon där ute som hade/har samma problem som jag men har hittat den rätta bodyn?


Min lilla prins!

Hemma från ultraljudet nu och jag kan säga det att fått varit med om ett ultraljud var bland det häftigaste jag någon sin varit med om. Man fick se varenda lite rörelse barnet gjorde och det var helt otroligt. Fick inte fram ett ord utan jag bara satt där och kollade, så häftigt alltså.

Den glada nyheten är att barnet visar sig vara fullt frisk och att han är väldigt busig, ja ni läste helt rätt. Jag och Joel ska få en liten pojke med namn James. Han låg och sparkade hela tiden och rullade runt, han kunde liksom inte bestämma sig om det var på rygg eller mage han skulle ligga på.
Hon kunde nästan garantera att det var en pojke för den lillla snoppen syndes så tydligt.

Har knäppt lite bilder jag tänkte visa er, dock syns det inte så bra med tanke på att jag knäpper med den inbyggda kameran i datorn. Har knäppt lite bilder med mobilen också men usb'n vill ju inte fungera än. ¨Måste säga åt joel sätta sig ner och kolla vad problemet är, köpte ju den inte för så längesen.


booring!;p

Gud så less jag är på den här dagen, känns som att klockan har stannat..
Älskling kommer inte hem förs om en timme, tro vad man ska hitta på för något roligt tills dess.

Ultraljud

Imorgon vaknas det ultraljud gud så roligt det ska bli, för er som inte vet vad det innebär så får man veta om det blir en pojke eller en flicka samt om graviditeten utvecklas normalt, hur långt graviditeten är gången och hur många foster som finns i livmodern eftersom vi redan varit på ett ultraljud så såg dom bara ett litet hjärta men man vet aldrig, vi var där så pass tidigt 
Vi trodde ju att det var idag vi skulle dit men både jag och joel hade lyckas kolla fel datum, hur man nu lyckas med det? nåväl!
Idag tänkte jag kila ner till joels mor och plugga lite där nere, senare när älskling slutar jobbet ska vi plocka in alla vardagsrums saker i sovrummet för imorgon kommer dom hit och byter golv åt oss.
Umhm, vi får väl se vad dagen har att bjuda på mer senare. Ciao!

pain in my thumb

Galen jag blir, fan att ingenting ska gå som man vill.
Nu är det verkligen stopp i slasken alltså.. + att min underbart äckliga sambo har gjort rent kaffefiltret där så hela slasken är KOLSVART!
Vill inte äta något så länge det ser ut sådär, då bildas ju disk på disk på disk och det vägrar jag vara med om, noooway!
Sedan skulle jag försöka mysa till det lite i lägenheten tills att pöjke min kommer hem och då brände jag mig på den satans tändaren när jag skulle tända lite ljus. Pain.. buhuhu

aurorasamtal

Igår ringde min mobil mitt i maten.. Men det var från sjukhuset, det var en tjej som sa att hon fått en remiss (stavning) från min barnmorska angående förlossningen. Hon frågade om jag fortfarande vill gå på ett aurorasamtal. Självklart vill jag det och då sa hon att det skulle ta ett tag för det är så pass länge kvar tills det är dags och sen sa hon att dom inte glömt bort oss utan det var av den orsaken det tar lite tid. 

Onsdag nu tack?

På onsdag gäller det, då får vi veta om det är en pojke eller en flicka.
Längtar som bara den, men har hört att det är lätt att dom säger fel, har nämnligen en kompis som har ett barn nu (en pojke) och dom på sjukhuset sa hela tiden att det skulle bli en tjej. Otroligt nog så kom det ut den motsatta könet. Lite roligt faktiskt men som man lär ska lägga upp planer osv för framtiden och sen helt plötsligt måste man tänka om. Äsch, är väl en smäll man får ta, man bli ju lika glad vad det än är. 

fyfabian vad äckligt

känner hur det bubblar i magen och hur svanken plågar mig, försöker vila en stund men än hur jag vrider och vänder på mig så gör det fortfarande lika ont..
Är så utmattad idag så jag skulle nog kunna somna ändå av att bara stänga ögonen för en stund men då kommer jag väl inte upp om några minuter då elliot ska hem.

varför luktar det brunaböner i lägenheter för? jag har känt den lukten väldigt länge nu och det luktar äckigt!
Vi har ju inte ens ätit några böner i lägenheten och han som bodde här innan städade ju efter sig, eller?
Han kanske lämnade kvar en öppnad rötten burk med brunaböner någonstans, ska sätta joel på span när han kommer hem från jobbet för jag står inte ut om det inte är han som lägger av värsta bajsbrakarna i soffan..  Blääää!!!



Ingen rubrik!

Tillbaka i lägenheten och ska göra lunch till Elliot, tyvärr så tog ju min kära all pasta carbonara till sin matlåda så får göra kyckling till lillen. Sen när jag kom innan för dörren slog stanken mig rakt i ansiktet, målarn kunde liksom inte ta med sig lukten när han väl drog in den?


Ändrade planer

var meningen att jag skulle åka upp till mamma idag men kom på direkt att jag har nog inte så mycket busspengar trots allt för sex olika busssar och risken för att jag inte tar mig hem till söråker igen vill jag inte ta känns det nästan som. Joel kom med den brilljanta idén att jag kunde gå ner till hans mamma och pappa så har jag iallafall tvkanaler jag kan roa mig med under dagen. Måste även plugga kom jag ju på lika snabbt som jag sa roa mig.

Ååhåå vill ju upp och träffa nellie men det får väl bli en annan dag då. Vet iallafall vad jag ska köpa i julklapp till sötungen och det blir en lila ponnyhäst som hon har en rosa utav reda. Hon älskar den och sa att hon även ville ha en lila likadan så då ska syster nathalie vara snäll och ge henne en sån. Hon har ju trots allt varit den snällaste ungen det här året.
                                       




miss my little sister ♥

Nu är det bestämt, nästa vecka på måndag åker jag upp till härnösand för att plugga med min kära moster.
Hon ska nämnligen få försöka förklara för mig vad PIP jag ska göra.. Dock inte många som kan förklara saker för mig så att jag förstår, blir bara förbannad och vill slänga böckerna i huvudet på folk som tror att dom kan försöka få mig att fatta. Så hon och sten-olof (gammal lärare) är väl dom enda som lyckats i mitt trögfattade liv..!

För er som vill hinna ses så är jag ledig fram tills halv 3 för sedan kommer My hem och då blir det till att sätta igång och plugga som nå tokisar. Senare in mot kvällen så tar jag bussen hem till söråker igen.

saknar tjejen i mitt liv, min underbara syster! ♥
Tänkte kanske överraska henne genom att hämta henne på dagis nästa vecka, tro om hon kommer bli glad, thihi!


Hate my life sometimes....

Jag får nog stressa mig till döds känns det som.. Jag försöker plugga så fort jag kan men stressen ligger ändå på.
Det känns som att jag inte lär mig något när jag stressar och att fatta någonting utav det läraren skriver är ju som att förstå vad en apa vill med livet, med andra ord helt jävla omöjligt.
Hatar att plugga jag verkligen avskyr det men jag måste för att få en utbildning och ett jobb, jävla värld man lever i. Kan man inte bara få jobba med det man vill eller?
Känns som jag vill gå lärling i något istället för att plugga..-.-

Finns det ingen genväg????



söndag, det säger väll allt...

Ligger med vetevärmaren på magen och bara mår, gubben min har precis gjort köttbullar med makaroner till mig. Han är så otroligt romantisk när han vill kan jag lova er.
Det känns verkligen att man har ett litet barn i magen, jag kan bara säga ett ord, PAIN!

Varför känns det som att jag har ondare än alla andra jämt för..
Dom senaste veckornas låt är alice hagenbrant - samson





Topp 10

Tänkte skriva ner lite saker som jag tycker är bra och dåligt med min graviditet även fast det dåliga kan bli kämpigt om man måste komma på 10 saker.. 

Vi börjar helt enkelt med det lättaste, 10 saker som är bra:

1. Det är helt enkelt det bästa jag varit med om, jag älskar barn och att få ett eget är något jag verkligen ser fram emot.

2. Det är otroligt spännande, längtar tills jag får se hur vårat lilla barn kommer se ut

3. Ingenting i livet kan göra oss lyckligare, även om det kändes som att man var tillräckligt lycklig förut

4. Jag kan stoppa munnen full med gosaker, jag ska ju ändå bli tjock

5. Uppmärksamhet är väll ändå inget man kan få för mycket utav så det är roligt

6. Jag får känna hur något så vackert växer inom mig

7. Det är som att bli kär på nytt, fast i sin egen mage

8. Livet fortsätter mot rätt riktning i livet

9. Jag har fått det lättare att lägga gammalt bakom mig och påbörja mitt nya liv med mannen i mitt liv

10. Lyckan är så stor att jag skulle kunna skriva 10 saker till!

Sådär det var ju hur enkelt som helst, nu ska vi se vad det står på dom 10 andra sakarna som är dåligt

1. Jag har ont i min svank och kroppen blir helt utmattad

2. Att inte kunna diska utan att behöva ta en paus gör mig irriterad

3. Slutar man vara mammasflicka när man får barn själv?..

4. Att inte kunna njuta utav helgen då joel är ledig är tråkigt anledningen är att jag blir trött tidigt och är uppe med tuppen istället, så sova vidare på morgonen är ju också något jag kan forsätta drömma om

5. Att inte få bo kvar i härnösand där man har alla nära tar emot, men jag måste blicka framåt, hsand är ingen stad som jag vill att mitt barn ska växa upp i iallafall

6. ont ont ont och det blir nog bara värre

7. jag vill vara upp i hästar och lukta på dom men vågar inte ta risken som man får ta

8. vill upp på hästryggen och hoppa meterhöga hopp

9. Vet inte om det har med graviditeten att göra men att jag blir irriterad över småsaker gör mig bara mer irriterad

10. Pain säger jag bara, annars är jag överlycklig!



 


Lördag

Vaknade rätt tidigt och jag som trodde klockan var jättemycket men somnade om igen.
Har städat till morgon och bara myst i soffan.
Inga planer än på vad dagen har att bjuda på med det märkar jag nog så småning om.


Flamman min bästavän

Ikväll har jag och joels bror bakat kärleksmums, dock gjorde joel glasyren och han gjorde heeelt fel så den smakar liksom inte som den ska smaka, men vilken tur som jag har så lämnade han halva kakan utan så jag kan göra min egna goda glasyr imorgon.

Har ont i min svank så det känns som att jag ska gå under, kanske ska införskaffa mig en rullator eller något liknande för även om jag inte ser ut som en gammal tant så känner jag mig som en (rör mig som en) ..

Fick en fråga om joel jobbar eller pluggar så tänkte ge ett svar. Han jobbar för fullt på kvik med att sätta ihop kök om jag inte säger för mycket nu, hehe.

Nog om det, nu tänkte jag kila in till vardagsrummet och se klart på filmen vi hyrt idag.
Underbart bra helt klart den bästa film jag sätt, har sätt den förut men skulle kunna se den tusen gånger om.
Ni har kanske redan sätt den som många andra men filmen vi hyrde idag är iallafall The blind side, ett tips för dom som inte sätt den än.

Jo just det, therese och jonas var här idag och kollade in lägenheten, vi snackade lite skit och sedan var det dags för dom att åka hem. Roligt att träffa dom iallafall, det var ju ett tag sen nu!

Det här är min blivande kompis, tänkte kalla henne flamman


Kärleksmums!

Nu kom precis gubben min innanför dörren, underbart!
Vi ska börja med maten och jag vill baka kärleksmums, det såg så otroligt gott ut när jag såg en bild på en annans blogg. Ska bara få iväg joel att köpa florsocker till glasyren mumma!




Fredagsmys


Idag är det fredag vilket tyder på mycket mys med älskligen. Vi ska äta god mat, kyckling med ris och currysås, mums. Sedan blir det nog lite gotta och en film. Elliot som är joels yngre bror är här och ska sova över inatt också. Måste se till att städa hela lägenheten idag så kanske joel är på bra humör när han kommer hem och se det finstädat istället för stökigt.

Oh My God!!!!

Herregudarnas vad tiden går fort, imorgon är det redan 18 veckor om jag räknat rätt vilket jag förhoppningsvis gjort, skulle vara lite sorgligt annars.. Det säger nog bara poff så har jag vårat lilla barn hos mig. Jag längtar som bara den och sen längtar jag jättemycket tills att barnet blir lite äldre och förstår vad en semester är för något. Jag tycker att pippiland är något alla barn borde få se, jag älskade och kanske också älskar pippiland fortfarande. Man lever sig in i deras teaterspelande och det känns faktiskt som på riktigt, hur underbart som helt. Så dit hoppas jag vi kommer iväg någon gång. Tomteland har fakiskt också varit omtyckt men har inte varit där på senaste år så vet inte riktigt hur det är där idag. Kanske är tråkigare eller också roligare? vem vet..

Nog om semesterprat!!
Nu väntar jag på att joel ska komma hem så ska vi gå ner till tvättstugan och se till att få lite kläder rena efter det så kanske amanda dyker upp åter igen för att umgås lite med mig, hon åker ju trots allt hem till skåne snart och jag gillar det inte och det vet hon nog tror jag...! Måste sätta mig och plugga lite också, känns som allt står still nu, dock har jag höjt mig betygmässigt och jag bara älskar mitt liv ibland.. höhöö!!

PAIN

Idag är julia här och håller mig sällskap tackar för det, hatar att vara ensam även om det kan vara skönt ibland.
Har ont i nacken så jag tror jag dör, tänkte unna mig en pizza idag kanske? Gud så gott det skulle sitta i min mage nu. Vill inte äta köttbullar igen bjuuhuu.

Ska försöka få tag i joel så  byebye

jak er en tjockiz

Jag börjar bli en liten tjockis nu, lovelovelove!




I will fight and fight for everything to go their way for you my little angel

Känner en stor saknad av min minsta syster, hon som alltid ha humöret på topp och alltid är lika sprallig.
Sist hon var här så hann vi ju inte leka något, too bad.
Hon gillade min godispåse stark iallafall, får nog se till att fixa en egen till henne nästa gång.
I love you sis!




you are nothing in his eyes compared to what I am

Imorse kände jag mig lite som en ängel faktiskt, joel fick kliva upp och jag låg kvar som vanligt hur skönt som helst. Dock såg han väll att han snott åt sig allt täcke under natten så han ställde sig och bredde täcket över mig, försökte liksom trycka in täcket under mig, haha så söt. Sedan som vanligt fick jag en puss innan han skulle åka iväg och jobba. Dom små sakerna får mig verkligen att bli kär på nytt i gubbe min.

Nu ska jag sätta igång och städa försöka att koppla in högtalarna men jag är inte så bra på det där så borde nog vänta till joel kommer hem så får han göra det annars blir det väl kortslutning i hela söråker. Något jag utan tvekan skulle lyckas med.. suck


Måste plugga idag som en galning, vill bli klar någon gång. Lämnade in lite uppgifter igår och det kändes hur bra som helst att bli av med dom. Känner också att jag borde få hit julia så jag slipper sitta ensam, I don't like it..


Miss you

Idag har jag packat upp lite kartonger träffat amanda vilket var riktigt roligt.
Synd bara att hon inte stannade så länge.. miss you already girl ♥

Nu väntar jag på att joel ska komma hem så är förhoppningsvis maten klar också så ska vi äta
potatis med prinskorv, gött de!

mornmorn

Igår kom malin hit och umgicks med oss dock kändes det som om jag blev rätt osocial då jag blir trött hur tidigt som helst och är uppe samma tid som tuppen själv.
Nu tänkte jag klä på mig och sätta igång och packa upp lite saker så det blir klart någon gång.


Godmorgon

Vaknade för en stund innan joels väckarklocka ringde och kunde inte somna om efter det, känns faktiskt ganska jobbigt eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra idag om jag är uppe med tuppen..
Tänkte iallafall försöka få iordning på lite saker och ting i lägenheten, diska är ett måste!

Nu vill jag försöka somna om och förhoppningsvis inte vakna förs 10.00 !!


RSS 2.0