Storstädning igen

Efter en lång helg men alla joels vänner här så är det nog dags för en storstädning. Tragiskt nog så hade jag storstädat hela lägenheten från topp till tå innan dom kom men det var nog väldigt onödigt. Jag har det jag gör idag med andra ord.

 

Sedan ska jag försöka få tag i joel om min telefon tillåter att jag ringer ut vilket den inte verkar göra. Måste kolla när vi ska åka och hämta bokhyllan hos min moster. Tänkte ställa barnböcker m.m i den. Alltid lika roligt att få pyssla till det.

 

Imorgon vankas det banken och körskolan med mamma efter att hon varit i sundsvall. 


Många bollar i luften?

Jag vet inte om jag tagit mig vatten över huvudet den här gången. Självklart får man inte livet serverat på ett guldfat även om jag nu skulle gilla det stark.

Det är cirka 2 månader kvar tills bebis kommer ut och pluggandet går väl inte sådär jättebra och nu har det startat en intensivkurs till körkortet i Härnösand till ett bra pris 12500 kr precis vad jag tänkt lägga ut på körkortet. Fast då kommer mitt oro att jag inte kommer att klara av den teoretiska delen eftersom jag inte är någon person som har det "plugghuvudet".. Att få in så mycket frågor och svar i mitt lilla huvud kommer ju vara ett helvete rent utsagt.

Jag är rädd att jag aldrig någonsin kommer få någon utbildning så jag får ett riktigt jobb, eller få ett jobb överhuvudtaget.. Dock är jag väldigt kräsen, skulle aldrig någonsin kunna vända hamburgare eller jobba på ett ställe där man ständigt träffar på dom är människorna man inte gillar..

Jag vill inte ens plugga jag kan inte säga åt mig själv att sätta mig och göra någonting jag inte ens vill. Att någon annan tjatar på mig får mig bara att må dåligt och bli ännu mer stressat, trots att jag vet att jag inte kommer sätta mig ner och ta tag i det. Jag vet ju inte ens vad jag vill jobba med.. Kan man inte bara få någon "genväg" genom allt så man slipper sitta och skriva uppsatser på uppsatser?

Typ skippa allt pluggande och bli upplärd inom det man vill jobba med sen är det klart? men så enkelt kan väl ingen få, att världen ska vara så hemsk....

2 månader kvar, stress, oroligt, inte ok!

 

SKJUT MIG TACK!!!!!

 

 

 


Mödravården nästa!

Dagens planer är mödravården nu tänkte jag se till att få lite kläder på kroppen och sedan invänta joel :)

presentation av mig själv

Har ju insett att jag inte har någon presentation av mig själv och för nya läsare kan det vara roligt att veta vems blogg det är man läser så ska ta tag i det nu tänkte jag.



En bild på mig i sommras innan jag blev gravid


Mitt namn är Nathalie och är 18 år. Jag fick besked om att jag var gravid när jag var 17 år och vi, alltså min sambo och jag valde då att behålla barnet.

Jag är uppvuxen i Härnösand tillsammans med mamma och alla syskon. Fick lämna min hemort samtidigt som jag valde att behålla barnet och bor nu i Söråker som ligger inte allt för långt från Härnösand. Här bor jag då med min sambo Joel i en tvåa. Han jobbar och står i medans jag går hemma och pluggar åt komvux i Härnösand.
Jag hade precis börjat makeup artist linjen i Härnösand men fick hoppa av då jag blev gravid. Tyvärr fanns det ingen linje som ville ha någon som skulle plugga på distans och sedan behöva ta ut mammaledighet så då fixade jag distans på komvux istället.
Allt flöt på med pluggandet tills nu då jag knappt tar mig upp ur sängen vissa dagar pga min rygg som jag börjar få väldigt ont i nu när det börjar närma sig förlossning så man kan säga att jag har ett litet uppehåll från dom nu.


Min fina sambo som aldrig kan vara seriös på en bild


Tidsfråga

Har precis ätit mig tjock av lite lunch och nu ligger jag halvdöd i sängen och försöker samla kraft till att kliva upp och göra någon nytta för dagen. Men känner jag mig själv rätt kommer det inte hända inom den närmsta timmen.

Har börjat få problem med att somna på kvällarna. Men oftast då jag lägger en kudde mellan benen så går det lättare. Det är så sjukt vad tiden går fort, redan vecka 28 på fredag, vart tar alla veckor vägen!?
Det är nog bara en tidsfråga innan jag ligger på sjukhuset och ska föda. ♥

På onsdag åker vi upp till Härnösand för att träffa barnmorskan, förhoppningsvis får vi lyssna på hjärtslagen igen så joel missade det förra gången. Vi får se :)

sommar och sol tack!

Vintern gör mig sjuk och den gör så jag tappar mitt humör. Jag vill ha sommar så den får gärna komma nu.
Till sommaren ska jag passa på att vara ute så mycket som möjligt, gå ute med barnvagnen hela dagarna och tappa dom här onödiga kladdkakebitarna och allt godis som man tröst ätit sig med när det är kallt ute.
Det kommer bli suveränt bra känner jag på mig. Sedan får jag ju mysa med bebisen varje dag så bättre kan det nog inte bli. Tänker sitta ute på balkongen och sola mig brun medans bebben passar på att sova. Jag ska verkligen njuuuta. Desto mer jag tänker på det så blir jag ledsen i ögat att den värma sommarsolen inte är här ännu..

rubrik?

Dags för mig att kila ner till ica snart och lämna tillbaka filmen vi såg igår, den var verkligen värdelös om jag får säga det själv.. 1408 heter den så om ni någon gång överväger på hyra den, do not!
Ska se till att städa lite också har ju mycket tvätt som ska vikas.

Ge mig en diskmaskin, tack!

Det är en bra dag, vaknade utan ett ljud i hela lägenheten. I vanligafall så vaknar man av att datorfläkten lever om som den värsting den är. Ska hoppa in i en dusch och fortsätta slappa är mina planer för dagen.
Eller ja.. jag måste kila ner i tvättstugan och boka tid, gjorde ju aldrig det igår.
Sedan måste jag springa ner på ica och lämna tillbaka en film och efter det blir det till att stå i köket.
Jag hatar att stå i ett kök, det finns inte något som är roligt, antingen är det disk eller att laga mat och ingenting utav det är speciellt roligt. Jag önskar mig ett diskmaskin!

Du ger mig liv

Måste ringa joel och be honom köpa ett frimärke, fortfarande inte postat iväg moderskapsintyget till försäkringskassan, suck..
Vaknade upp och gick till soffan, fastnade framför tvn och sedan åt jag lite pizza med emelie till lunch.
Nu inväntar jag julia som ska komma hit och hålla mig sällskap. Måste diska och boka tid för all tvätt!
Min vän patrik har släppt sin låt till hans flicka nu, gudomligt bra tycker jag

Moderskapsintyg

Precis sökt efter adressen till försäkringskassan dit jag ska skicka moderskapsintyget.
Nu ska det bara på ett frimärke och sedan iväg till brevlådan.
Kan ni tänka er att det bara är 4 månader kvar, helt ofattbart vad tiden har gått fort nu efter vi var på ultraljudet.
Snart är den lilla krabaten här, jag har nog inte fattat att det bara är så kort tid kvar.
Förlossningsrädslan börjar ge sig mer och mer, i början kunde jag inte alls se mig själv handskas med den smärtan. Nu känns det mer som att det kommer gå bra och att det absolut är värt det efter. Fast får se hur min rädsla kommer att ta det när det bara är någon vecka kvar. Då man inte alls vet när det lilla pyret vill titta ut.
Mycket som snurrar i mitt huvud angående förlossningen och förhoppningsvis får jag en klar blick på hur det kommer gå efter aurorasamtalet som jag ska på den 21a.

Gott nytt år

Grattis till min moster som fick inviga sitt nya år med en nyfödd dotter med namn Ebba.
Hoppas alla haft en trevlig nyårsafton, för det har jag haft.
Gott nytt år!

RSS 2.0