poorly updated!

Många dagar utan några som helst blogginlägg, men när man har barn så hinner man inte med det tråkigt nog. :)
Ikväll blir det filmtime hos julia med trevliga människor.
Lilla james har ju som jag nämnt förut börjat fått tänder och det är nog inte långt kvar innan dom är ute. ;)
Sedan så har han vägrat tagit tutten men nu jädransannama så tog han den idag. Duktigpojke det tar sig hihi
För alla er som brukar vilja ha designer utav mig så kommer jag nu göra en helt ny blogg där ni kan beställa era designer till bra priser. Priserna kommer att sättas utöver vad du vill ha för design. :) Återkommer med bloggadress när allt är klart. Ni kommer även att kunna kika på alla mina designer som jag har gjort. Anledningen till att jag börjar ta betalt nu är för att det är så pass många som ska ha designer och jag gör dom mer än gärna men med tanke på att jag tar mina lugna stunder som jag får över efter att mitt barn lagt sig för natten till att göra era designer så vill jag tjäna något på att göra dom också. Så ni får min kunskap mot pengar, livet ska vara rättvist tycker jag! :)
Titta så stor min lilla grabb har blivit! :')


Felix my loverboy

På fredag åker mamma med familjen till Turkiet en vecka så då blir jag och joel hundvakt åt lilla mopsen felix. Så till veckan blir det många promenader ut till tynderö. Kämpigt kommer det att bli men självklart ställer jag upp. :)
Idag var jag och julia och köpte hårfärg till henne sedan gick vi hem till hon och myste med våra små knoddar. James gillade verkligen neo. Storögonen som lyste upp när han såg den lilla krabaten.
Nu blir det till att hjälpa joel med middagen och mysa till någon film ikväll.

härnösand <3

Ibland undrar jag hur jag kunde gå med på att flytta till söråker.. Jag har inte ett skit att göra här, känner inte en människa och visst det har jag nog mig själv att skylla men jag orkar verkligen inte lära känna nya människor som sedan visa sig vara idioter som man bara vill spy på. nej tack..
Jag vill flytta hem!!!!!!!!!!! desperat-tjej jag vet men ni hade nog fattat om ni satt ensam i en lägenhet varje dag. pojkvännen jobbar och jag sitter hemma. bläää

Åker till moster i Härnösand

Idag är planerna att jag tar james och lillasyrran med mig och åker mot Härnösand. Jag och james ska spendera våran dag hos moster My. Sedan har vi turen att få låna hennes pojkväns systers lägenheten så vi kan vara för oss jävla på kvällskvisten, härligt härligt. Joel jobbar och står i så tråkigt nog kan inte han göra oss sällskap dit upp..
Nu vaknar nog james till liv så ska ta upp honom! :)
Älskar mina pojkar överallt annat på denna jord ♥

header

En ny header hade varit något! Ska försöka ge mig in på det..

RSS 2.0