Hos mamma i Härnösand

Sitter hos mamma i Härnösand och har precis fått pojken att somna. :)
Igår hjälpte jag henne med städning av hela undervåningen i huset. Skönt att få lite hjälp ibland. Speciellt när man har barn som springer ut och in varje dag.

Idag blir det stan med mamma och nellie. Efter det blir det coop och sedan hem igen och invänta amanda som ska komma hit och umgås lite :)
Imorgon blir det tårta hos amanda som fyller 18, grattis på dig gumman och efter det åker jag hem till Söråker igen. :( Saknar min joel men skulle kunde stanna kvar i Härnösand hur länge som helst.

BILDBOMB!
Gammelmormor & James, mormor, mamma & jag








Nellie & Michelle


Olle som liten i felix bedd.




3 månader

Idag är James 3 månader och jag tycker tiden går alldeles för fort.
Jag vill inte att han ska bli stor heller... vill alltid att han ska vara mammas lilla bebis, åhåå♥
Men iallafall så Grattis mammas och pappas lilla älskling, vi älskar dig mer än allt annat!


Tänder

Nu börjar lilla James få tänder, stackarn.. Han försöker klia tillbaka genom att föra in hela näven i munnen.. huga!

Satt och tittade lite på hästar på hastnet.se och gud så jag saknar att ha häst. Så fort det är möjligt för mig att skaffa häst igen så ska jag göra det. Får jobba arslet utav mig men det gör jag mer än gärna. Saknar Grande min lilla bebis som jag hade på foder förut. Gud så fin han var..

Jag skulle nog utan tvekan kunna bo kvar i söråker hela livet om jag hade ett intresse som höll mig kvar här. Nu saknar jag Härnösand så fruktansvärt. Men det är mest alla vänner och familjen där hemma som påverkar rätt mycket att jag längtar tillbaks. Känner verkligen hur mycket man glider ifrån dom när man inte bor där längre.. :(

En häst på det här så skulle nog ingenting fattas i mitt liv, syskonen kan komma och rida och jag kan känna mig överlycklig, även om joel och james redan gör mina dagar ♥



Hårförlägning och svamp örhängen ;)

Äntligen säger jag bara, igår var min mamma så underbar att hon köpte mig en hårförlägning så nu kan jag ta bort allt det slitna i håret utan att behöva känna mig som en nakenfis på huvudet. wiiiie!

Hela morgonen har jag och julia suttit och gjort pärlörhängen, blandannat supermariosvamparna. Så söta blir dom :)







Kärleksfullt

Hemma efter att ha varit hos mamma i två dagar :)
Lilla James har bara myst och myst med sin älskade mormor ♥
Har träffat linda och hennes son men efter det har jag bara varit hemma och myst med familjen i Härnösand.
Ikväll har jag och joel myst ner oss i soffan och tittat lite på tv. Det var nog bra att vara ifrån varandra dom här dagarna. Man ser verkligen hur mycket man saknar varandra och verkligen tycker om varandra när man kommer hem. :)
Innan vi åkte hem for vi även till morfar och mammas morbror. Fick fina bilder på james och morfar och en bild på mamma mig, james och morfar. ♥

Imorgon rullar det mot Härnösand :D

Igår blev det en löptur till tynderö vilket jag tyckte vi gjorde bra men tanke på hur långt det är. Överlycklig när såg skylten där det stod " Välkommen till tynderö" :D

Imorgon åker jag till Härnösand och bli kvar i två dagar, överväger om jag kanske ska ge mig ut och springa ikväll igen eller om jag ger mig ut och springer hemma i härnösand. Hade varit skönt att få springa samma runda som jag alltid gjort så länge jag kan minnas. :)

Min fina morfar får träffa sitt barnbarn imorgon för första gången så det ska bli roligt. :)
Mer hade´jag nog inte på hjärtat just nu.

Snart klar med mari's design, efter det tar vi tag i Annas. Ni kan nu beställa designer genom att klicka på kontakta mig knappen.

Träning

Ikväll blir det träning för hela slanten igen. Tänker pressa julia så hon knappt orkar stå på benen hade jag tänk höhö, blir roligt! ;)
Tisdag eller Onsdag blir det Härnösand för mig och James. Vi blir kvar där i två dagar så jag hinner träffa alla kompisar och mysa med familjen där hemma ett tag. Joel kände inte för att följa med så han blir kvar i Söråker.
Nu ska jag titta klart på I used to be fat som går på mtv.
poss!!

RSS 2.0